Για το τηλεοπτικό τους μέλλον, τα προσωπικά τους και τα γούστα τους στη μουσική μίλησαν παρουσιάστριες και παρουσιαστές που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στα βραβεία MAD.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Αισθάνομαι όμορφα που μετά από 20 χρόνια είμαι στην τηλεόραση και κάνω πράγματα σε μια δύσκολη εποχή», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της με το Star, ενώ πρόσθεσε ότι θα συνυπήρχε με τον Νίκο Ευαγγελάτο τηλεοπτικά, αλλά εκείνος δεν την χρειάζεται.

Συνεργασία με τον Ηλία Ψινάκη προανήγγειλε ο Χάρης Χριστόπουλος χωρίς να πει λεπτομέρειες, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε πως δεν έχει κάνει καμία συζήτηση για το μέλλον του και καλό θα είναι, λόγω της δύσκολης περιόδου, οι άνθρωποι της τηλεόρασης να έχουν υπομονή.

«Είναι πολύ υποθετικό το αν θα έκανα ξανά πρωινό με τον Γρηγόρη», δήλωσε στο μεταξύ η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ για τον Χρήστο Φερεντίνο είπε πως τα πάνε εξαιρετικά και ο καθένας κάνει τα δικά του αλλά όλο αυτό έχει «κουμπώσει». Όσο για τα προσωπικά της; Όπως είπε, ο γιός της ζητάει αδερφάκι και, μάλιστα, της βάζει το δίλλημα «σκυλί ή αδερφάκι», με την ίδια να προτιμά περισσότερο το δεύτερο…

Ρουβίτσα εδώ και χρόνια δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία, αν της ζητούσαν να τραγουδήσει στα MAD, θα έλεγε το «μια Κεφαλλονίτισσα έξω απ’ το Αργοστόλι», ενώ με τον Σάκη Ρουβά θα ήθελ�� να βγει στη σκηνή η Δούκισσα Νομικού.