Τα προσωπικά της, τα επαγγελματικά και τα αρνητικά της εξομολογήθηκε η Ναταλία Γερμανού, ενώ μίλησε και για τον πατέρα της, αποκαλύπτοντας την σχέση που είχε με τους γονείς της!

«Για να με αντέξει άνδρας πρέπει να έχει υπομονή… Είμαι παρορμητική και ό,τι μου έρχεται το λέω και δεν είναι πάντα καλό αυτό. Όταν ήμουν πιο μικρή ήταν σαν να έφτανα τους άλλους στα άκρα για να δω τις αντοχές τους και τους τσίτωνα μέχρι που έλεγαν “α να χαθείς να χάνεσαι” », τόνισε η παρουσιάστρια, προσθέτοντας ότι είναι κυκλοθυμική, αλλά παράλληλα δεν «πρήζει» το αμόρε της με γκρίνιες και ζήλιες.

Για την φερόμενη σχέση της με τον Γιώργο Νινιό λέξη δεν είπε η Ναταλία, ωστόσο, το όνομά του νικούσε πάντα σε παιχνίδι με διλλήματα του τύπου Νινιός ή Ρέμος, Νινιός ή Γεωργούλης.
Ποιος κατάφερε να τον ξεπεράσει; O… George Clooney!

Όσο για τους πρώην της;
Όπως είπε, όλοι τους είχαν κοινό χαρακτηριστικό το χιούμορ και το τέλος της σχέσης ήταν ειρηνικό, ενώ παρέμειναν φίλοι μετά τον χωρισμό τους «μάλλον γιατί πέρασαν καλά μαζί μου, δεν είχαν τόσο δυσάρεστες αναμνήσεις ώστε να πουν “μην μου μιλάτε για εκείνη” και ήθελαν να παραμείνω στη ζωή τους».

«Για τον πατέρα μου δεν μπορώ να μιλάω στον αόριστο… Είναι ένας άνθρωπος τόσο ξεχωριστός και ήταν ο άνθρωπος που έτρεχε όταν είχα κάνει μια σκανδαλιά», είπε η παρουσιάστρια και εξομολογήθηκε τις συμβουλές που της έδωσε ο Φρέντυ Γερμανός όταν έκανε τα πρώτα της βήματα. «Δεν ξέρω τι θα έλεγε αν ζούσε σήμερα, όμως, θα ήταν ικανός να ζητήσει να αλλάξει το όνομα του από Γερμανός σε Έλληνας», πρόσθεσε, όταν την ρώτησαν πώς θα ��χολίαζε εκείνος την κατάσταση στη χώρα.

Μιλώντας για το «Μες Στην Καλή Χαρά», που θα ρίξει αυλαία στις 8 Ιουλίου, η παρουσιάστρια είπε ότι έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για του χρόνου, αλλά συμβόλαια δεν έχουν υπογραφεί ακόμα. Πάντως, η Ναταλία δεν έκρυψε πως θα ήθελε να κάνει μία εκπομπή με συνεντεύξεις αλά Ellen DeGeneres, ενώ δεν ξέρει αν θα είχε τα κότσια να κάνει καθημερινό πρωινό!