Για τα φοιτητικά της χρόνια, την προσωπική της ζωή, τα επαγγελματικά της και τα καλοκαιρινά της σχέδια, μίλησε η Έλενα Παπαβασιλείου.

Η παρουσιάστρια, αποκάλυψε πως μικρή μπορεί να ήταν «αγρίμι» αλλά ως μαθήτρια και φοιτήτρια ήταν «φυτό»:

«Στο σχολείο, διάβαζα επειδή έπρεπε, ενώ ως φοιτήτρια διάβαζα επειδή ήθελα. Με έπιασε μια ξαφνική τρέλα, από την άποψη ότι ήθελα να μάθω όσα περισσότερα μπορώ. Ίσως και γι΄αυτό να τελείωσα με άριστα τις σπουδές μου στα Οικονομικά. Οι καθηγητές και οι φίλοι μου, με θεωρούσαν φυτό και έλεγαν για πλάκα “πρόσεξε μην μπλέξεις τα κλαδιά σου”».

Την περίοδο αυτή, η Έλενα Παπαβασιλείου, λέει πως βρίσκεται σε άριστη φάση:

«Δεν είμαι απλώς σε καλή φάση, αλλά σε άριστη φάση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πάντα πρέπει να ευθύνεται ένας έρωτας».

Τονίζει μάλιστα πως όνειρο της είναι να κάνει οικογένεια:

«Αυτό που σκέφτομαι είναι ένα ευτυχισμένο μέλλον. Δεν μπορώ να το βάλω σε καλούπια, αλλά νομίζω ότι έχω όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσω μια ευτυχισμένη οικογένεια, όπου ο ένας θα είναι αφοσιωμένος στον άλλον».

Τι είδος άντρα της αρέσει;

«Το είδος ΑΝΤΡΑ με κεφαλαία γράμματα».

Στη συνέχεια, μίλησε και για τα στερεότυπα που υπάρχουν για τις γυναίκες στο χώρο της τηλεόρασης:

«Το πιο άδικο απ΄αυτά είναι πως αρκούν κάποιες γνωριμίες για να εξασφαλίσει μια γυναίκα μια θέση στα τηλεοπτικά πλατό. Οι γυναίκες της τηλεόρασης που έχω συναντήσει, και που έχουν μια αξιοζήλευτη καριέρα, οφείλουν την επιτυχία τους στο ταλέντο, στη σκληρή δουλειά και τις επιλογές τους. Το δικό τους παράδειγμα θα ήθελα ν΄ακολουθήσω».

Τέλος, αποκάλυψε πως φέτος θα κάνει διακοπές στα νησιά μας με καλούς φίλους, αφού πιστεύει πως «ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου».