Η Δούκισσα Νομικού χαρακτηρίζει τον σύντροφο της Χρήστο Χολίδη ως «απόλυτα καθαρόαιμο αρσενικό»!

«Δεν θα κυνηγούσα έναν άντρα..Μου αρέσει να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση. Άλλωστε, νομίζω πως και σε εσάς τους άντρες σας αρέσει να προσπαθείτε και να διεκδικείτε, να κυνηγάτε. Γιατί λοιπόν να σας στερήσουμε αυτή τη χαρά;; Μου αρέσει να είναι καθαρόαιμο ο άντρας με όλη τη σημασία της λέξης. Να έχει θάρρος, να διεκδικεί, να τολμάει, να ξέρει να λέει αλήθειες , να με κάνει να νιώθω ασφάλεια», δηλώνει η παρουσιάστρια.

Και προσθέτει πως «δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό του Χρήστου».

Όσο για τα χρήματα που έχει κερδίσει από τη δουλειά της, υποστηρίζει πως «σε καμία περίπτωση δεν πήρα τα χρήματα που έπαιρναν κάποτε ορισμένοι παρουσιαστές. Έχουν γίνει πολλές απανωτές μειώσεις στις ήδη μειωμένες αμοιβές».

Ακόμα, ισχυρίζεται ότι « δεν πήρα τα λεφτά από το Alter.Αλλά μιλάμε για πέντε εκπομπές. Τι να πουν άλλοι που είναι απλήρωτοι για μήνες»;

Η Δούκισσα στάθηκε τυχερή με τις προτάσεις που της έγιναν αυτή τη σεζόν. «Το πάγωμα του «Just the two of us» και το κλείσιμο του Alter συνέβησαν σχεδόν ταυτόχρονα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1 ήταν το πρωτοχρονιάτικο δώρο μου. Και η αλήθεια είναι πως μου έφερε γούρι».

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως «δεν θα έκανα γυμνή φωτογράφηση».

Όσο για τις καλοκαιρινές της διακοπές δηλώνει πως «για καλοκαίρι δεν με ενδιαφέρει που θα πάω, αυτό που με ενδιαφέρει είναι το να έχω καλή παρέα.