​Για το τελευταίο «Αλ Τσαντίρι» και την τηλεοπτική του επιστροφή από τη νέα σεζόν μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής του, που μας αποχαιρέτησε για καλοκαίρι. Θα του λείψει;

«Δεν θα μου λείψει το Αλ Τσαντίρι επειδή ξέρω ότι θα ξαναείμαι με έναν τρόπο, γιατί έψαχνα να βρω ένα τρόπο να μην χάσω αυτή την επαφή. Και τον βρήκα τον τρόπο. Οπότε δεν αισθάνομαι αυτή τη συγκίνηση του αποχωρισμού. Αισθάνομαι ότι τελείωσε κάτι, ευτυχώς πήγε ωραία, και με αγάπη θα επανέλθει».

Ωστόσο όπως λέει, «θα μ΄άρεσε μια φορά να κάνω εκπομπή χωρίς να έχω προγραμματίσει τίποτα. Έτσι να συζητήσουμε. Κάποια στιγμή θα το κάνω γιατί το θέλω!»

Στη συνέχεια, τονίζει πως αυτό που του δίνει πάνω απ΄όλα δύναμη, είναι η αγάπη του κόσμου:

«Ο ηθοποιός που κάνει παράσταση έχει πάντα επικοινωνία με τον θεατή. Μπορείς να δεις έναν θεατή, που θα σου δώσει πολλή ενέργεια μόνο με το βλέμμα και τον τρόπο που σε κοιτάει. Σου αλλάζει όλη τη διάθεση, όλη τη στιγμή, όλη την ένταση!»

Μιλώντας για την περιοδεία του στο εξωτερικό και τους ομογενείς, είπε:

«Εκεί το κοινό είναι ενθουσιασμένο γιατί ζει από μακριά αυτή την ένταση που ζούμε εδώ, και ήθελε με κάθε τρόπο να μου δείξει ότι είμαστε εδώ και κρατάμε τη χώρα! Μετέφερε το κάτω να μην φοβούνται. Είχε φοβερή δύναμη και παλμό η παράσταση. Ήταν πολύ δυνατό συναίσθημα».

Τέλος, αποκάλυψε πως «συνάντησα πάρα πολλά νέα παιδιά που έχουν φύγει και άκουσα όσα δεν έχω ακούσει. Ένας που έχει φύγει, πονάει πάρα πολύ και δεν θέλει να φύγει γιατί οι περισσότεροι που φεύγουν δεν το θέλουν, αλλά αναγκάζονται να φύγουν».

Όσο για το τι μήνυμα στέλνει σε όσους περνούν δύσκολα αυτή την περίοδο;

Λέει πως «ο καθένας πρέπει να βρει το προσωπικό του κουράγιο».

Κάντε κλικ και δείτε το video…