Αν ένας φίλος ή μία φίλη σας στο Facebook σας έστειλε αίτημα για ενεργοποίηση του Dislike… μακριά! Πρόκειται για κακόβουλο λογισμικό, που μπορεί να επηρεάσει το προφίλ σας!

«Ο/Η *** σας έστειλε ένα αίτημα για την εφαρμογή: Dislike», γράφει η ειδοποίηση – παγίδα, που έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της σε πολλά walls, αλλά και μέσω κοινοποιήσεων, μολύνοντας όλο και περισσότερα προφίλ.

Αν αποδεχθείτε την εφαρμογή εμφανίζεται το μήνυμα «Facebook now has a dislike button! Click ‘Enable Dislike Button’ to turn on the new feature» και το link σας οδηγεί σε μία σελίδα από την οποία μία μπάρα θα εμφανιστεί στο browser σας!

Οι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας συνιστούν να διαγράψετε την ειδοποίηση για το Dislike και σε καμία περίπτωση να μην πατήσετε κάποιο από τα links.