«Ή θα είμαστε σοβαροί ή θα χρεοκοπήσουμε. Αυτή τη στιγμή τα δύο κόμματα, το νέο ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, αποτελούν τον νέο πόλο και μας πάνε φουλ στη χρεοκοπία», δήλωσε ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star Channel και στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Σταμάτης Μαλέλης.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγουμε από αυτή την τρύπα από την οποία έχουμε μπει, χωρίς ανάπτυξη και χωρίς επενδύσεις. Αν την επόμενη μέρα(των εκλογών) δεν πουν οι Έλληνες ότι θα δουλέψουν, δεν πέσουν λεφτά στην αγορά, δεν κινηθεί η αγορά, δεν αλλάξει το κράτος. Ο κ. Κουβέλης απέδειξε σε όλη την διαδικασία των διερευνητικών εντολών, αλλά και τώρα, ότι η Δημοκρατική Αριστερά είναι η πιο υπεύθυνη δύναμη. Εγώ πιστεύω ότι μόνο εάν πάρουμε την τρίτη εντολή μπορεί να σχηματιστεί σίγουρα κυβέρνηση», κατέληξε ο κ. Μαλέλης.

Ακόμα, σχολίασε το διάγγελμα στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, που καλεί τους πολίτες σε αντάρτικο πόλεων, δηλώνοντας ότι «πιστεύω πως είναι ένας ψυχοπαθής τύπος που πρέπει να καταδικαστεί απ’ όλους».

Και συνέχισε υπογραμμίζοντας πως «είμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο και όλοι χωρίς κανέναν ενδοιασμό πρέπει να καταδικάσουμε τη βία. Όπως καταδικάσαμε το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη , θα καταδικάσουμε όλους αυτούς τους τύπους που μιλούν για πόλεμο».