Το ότι δεν είναι ακόμα η ώρα να δημοσιοποιήσει την σχέση της, αλλά και ότι δέχθηκε μεγάλες περικοπές για να συνεχιστεί η εκπομπή της, εξομολογείται η Ναταλία Γερμανού.

«Είμαι σε μια πολύ καλή περίοδο και δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω από αυτό. Δεν θα το ήθελα…», λέει η παρουσιάστρια όταν την ρωτούν για την σχέση της, παρά το ότι έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες και έχουν γραφτεί πολλά για όσα «τρέχουν» με τον Γιώργο Νινιό.

Η Ναταλία τονίζει πως η ώρα των… ανακοινώσεων δεν έχει έρθει ακόμα: «δεν ήμουν ποτέ κρυψίνους στις σχέσεις μου. Πιστεύω όμως, ότι αν κάτι δημοσιοποιείται πρέπει να συμβαίνει τη στιγμή που η σχέση είναι παγιωμένη, τεσταρισμένη, δοκιμασμένη… Όταν ο κόσμος ήξερε ότι είμαι με τον Πέτρο Ίμβριο, όταν ήξερε για τον Αλέξανδρο Παρθένη, είχε περάσει ήδη ένας χρόνος που ήμασταν μαζί... Δεν υπάρχει λόγος να δημοσιοποιείς κάτι όταν ακόμα δεν είναι προς δημοσιοποίηση».

«Δέχτηκα κι εγώ περικοπές και μάλιστα μεγάλες στα λεφτά μου, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό. Είναι κάπως σαν να διαφημίζομαι λέγοντας: “κοιτάξτε πόσο καλό παιδί είμαι που έπεσα τόσο πολύ στα λεφτά μου”. Ναι έπεσα στα λεφτά μου, αλλά αυτό αφορά το κανάλι και εμένα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν το έκαναν αυτό όλοι τα τελευταία τρία χρόνια και όχι τώρα που φτάσαμε στο αμήν ίσως να ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, ίσως να μην είχαν μείνει τόσοι πολλοί συνάδελφοι εκτός τηλεόρασης. Αλλά πολλοί ��ο αρνήθηκαν», αναφέρει για τα επαγγελματικά της.

Όσο για την νέα σεζόν;
Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει πως έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με στελέχη του Alpha και οι ενδείξεις για την συνέχεια του «Μες Στην Καλή Χαρά» είναι θετικές!