Και σήμερα στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν η επίθεση που δέχτηκαν η Λ. Κανέλλη και η Ρ. Δούρου από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Η. Κασιδιάρη. Μάλιστα ο παρουσιαστής θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στην αρνητική κριτική που δέχτηκε από αρκετούς τηλεθεατές που τον κατηγορούσαν ότι όλα αυτά έγιναν για λόγους τηλεθέασης.

«Πρέπει να έχει γίνει μια συντονισμένη προσπάθεια, γιατί εγώ πιστεύω ότι είστε άδικοι με αυτά που γράφετε. Ο δημοσιογράφος δεν είναι αστυνόμος. Μου λέτε γιατί από τη στιγμή που έπεσε το ποτήρι με το νερό δεν έπεσαν οι τίτλοι. Καταρχήν εκείνη την ώρα το μοναδικό πράγμα το οποίο εγώ είχα στο μυαλό μου ήταν να μην φύγει και το ποτήρι. Και ��πό τη στιγμή που εξασφαλίστηκε ότι δεν φεύγει το ποτήρι, έφυγε η μπουνιά. Εκείνη την ώρα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα και πέφτουν τελικά οι τίτλοι», είπε ο Γ. Παπαδάκης, θέλοντας να δώσει τις δικές του εξηγήσεις.

Επέμεινε όμως ότι εκείνος δεν είναι διαιτητής και ότι η ουσία είναι αλλού:

«Εγώ δεν είμαι εδώ διαιτητής. Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι άλλη. Κι εγώ πιστεύω ότι το χθεσινό γεγονός είναι είδηση. Είδηση που πρέπει να προβληματίσει. Είδηση προς εκμετάλλευση. Μπορεί να την εκμεταλλευτεί ο σταθμός εδώ και να κάνει τηλεθέαση. Μπορεί να την εκμεταλλευτώ εγώ για να κάνω τηλεθέαση. Αφήστε το αυτό. Ας πούμε ότι έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι επιλεκτικά έγινε όλο αυτό για να έχουμε τηλεθέαση. Είναι όμως γεγονός; Σας προβληματίζει; Σας προβληματίζει ότι αυτό το ξύλο μπορεί να μεταφερθεί στη Βουλή; Ότι έχει μεταφερθεί στην κοινωνία; Ότι είναι μια φασίζουσα συμπεριφορά; Σας προβληματίζει; Την υιοθετείτε; Θέλετε να χωριστούμε σε αυτούς οι οποίοι πρέπει να δέρνονται και σε αυτούς που πρέπει να δείρουν; Ότι υπάρχουν ευθύνες υπάρχουν… να τα ισοπεδώσουμε όλα και να τα γενικεύσουμε και να πούμε ότι όλοι έχουν τις ίδιες ευθύνες; Δεν τις έχουν όλοι τις ίδιες ευθύνες», είπε.

Μας αποκάλυψε μάλιστα ότι αισθάνεται και τύψεις και ότι χθες το βράδυ δεν κατάφερε να κοιμηθεί.

«Συγγνώμη που παίρνω λόγο από εσάς, αλλά νιώθω την ευθύνη να το κάνω. Γιατί μετά από αυτό εγώ δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ γιατί έχω και τύψεις. Γιατί μπορεί να προκαλέσει ένα γεγονός και μια κοινωνική αναστάτωση μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές. Και να κατηγορηθεί κάποιος ότι όλα αυτά έγιναν για να έχει τηλεθέαση μια εκπομπή; Γιατί να μη βλέπουμε την είδηση και την αποκάλυψη ότι έχουν αυτή τη συμπεριφορά, η οποία μπορεί να μεταφερθεί αύριο μεθαύριο στη Βουλή. Είναι σίγουρο ότι θα επαναληφθεί στο κοινοβούλιο», είπε ο Γ. Παπαδάκης.

Στο τέλος όμως για να ελαφρύνει λίγο την ατμόσφαιρα και να μας αποχαιρετίσει για το Σαββατοκύριακο με χιούμορ, ευχαρίστησε τους καλεσμένους του για την πολιτισμένη κουβέντα και είπε:

«Από σήμερα το στούντιο αυτό θα ονομάζεται στούντιο «Η. Κασιδιάρης».