Τροχαίο – σοκ και Παναγιώτη Πετράκη θα έχουν απόψε οι «Βασιλιάδες», που θα αποχαιρετήσουν το κοινό για την φετινή σεζόν!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, στο τελευταίο επεισόδιο η Γιούλη θα μιλήσει στον Μάρκο για όσα νιώθει, ο Μηνάς θα ξεκαθαρίσει με την Μαρίνα, η Ευγενία θα επιστρέψει μόλις μάθει για την σχέση Μάρκου – Χριστίνας και ο Αλέξης θα πειράξει την «Σακίρα» για να σαμποτάρει τον αγώνα – στοίχημα που έχει βάλει. Θύμα της παγίδας του Αλέξη θα πέσει η Νεφέλη, η οποία θα βγει βόλτα με το αμάξι και τον Λεωνίδα. Η αυλαία θα πέσει με τον νεαρό να συνέρχεται και να αντικρίζει την αγαπημένη του αναίσθητη και τραυματισμένη!

Guest με μεγάλο ρόλο θα είναι ο Παναγιώτης Πετράκης: ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Στέφανο, που θα εμφανιστεί στους «Βασιλιάδες» με μια ατζέντα και θα τους κάνει άνω – κάτω.

«Είναι ένας ρόλος που θα κρατήσει γύρω στα 20 επεισόδια. Η ατζέντα περιέχει τα εξής: η “Ελιά”, η εταιρεία με επικεφαλής ��ον Αιμίλιο, είχε καταστρέψει οικονομικά την οικογένειά του. Την κατέστρεψε οικονομικά και οδήγησε τον πατέρα του στην αυτοκτονία. Ο ίδιος θα είχε ένα λαμπρό μέλλον αλλά δεν τα κατάφερε και επέστρεψε να πάρει εκδίκηση από τον Αιμίλιο», λέει περιγράφοντας τον ρόλο του ο Παναγιώτης.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, ο Στέφανος θα πλευρίσει την Μαρίνα για να καταφέρει τον στόχο του, ωστόσο, το πώς θα καταλήξει αυτό το love story το κράτησε μυστικό…