Πρώτη ανάρτηση: 7/6/2012 - 23.10

Η Κατερίνα Καραβάτου και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι δυο υποψήφιες για την παρουσίαση του Πρωινού του Alpha τη νέα σεζόν. Και οι δυο έχουν περάσει με επιτυχία το τεστ της παρουσίασης.

Η Κατερίνα Καραβάτου πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει πως «αν όλα πάνε καλά θα κάνουμε ωραία πράγματα από τη σεζόν που έρχεται».

Το συμβόλαιο της Σίσσυς Χρηστίδου από την άλλη λήγει τον Ιούνιο, οπότε μετά τις εκλογές θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Μετά τις εκλογές θα γίνει και το ραντεβού της Ναταλίας Γερμανού με τον Alpha, προκειμένου η παρουσιάστρια να δει αν θα πάρει το πράσινο φως η εκπομπή της.

Όσο για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το πρωινό ΑΝΤ1, όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, η παρουσιάστρια δήλωσε πως «υπάρχει μια καλή επικοινωνία με τον σταθμό η οποία υπήρχε από πέρυσι και φέτος με το "Dancing on ice" επισφραγίστηκε. Συγκεκριμένα πράγματα δεν έχουν κουβεντιαστεί γιατί όλα έχουν παγώσει ως τις εκλογές, όπως σε κάθε επιχείρηση. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση, υπάρχει μια καλή επικοινωνία που μπορεί ενδεχομένως να γίνει πρόταση». Ενώ, όλο και περισσότερα ονόματα προστίθενται στην infotainment καλοκαιρινή εκπομπή του πρωινού ΑΝΤ1!