Τον Γιώργο Τράγκα είχε καλεσμένο στην εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου με βασικό θέμα το απίστευτο επεισόδιο στα πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ο κύριος Τράγκας υποστήριξε πως το θέμα της ημέρας δεν είναι η επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη, αλλά το θέμα των φαρμάκων στους καρκινοπαθείς.

Χαρακτηριστικά, ο εκδότης και δημοσιογράφος υποστήριξε πως «είναι ένα θέμα εκρηκτικό που έγινε στην τηλεόραση σε εκπομπή υψηλής τηλεθέασης. Σήμερα το θέμα της ημέρας είναι ότι αυτός ο λαός δεν έχει πρόσβαση στα φάρμακα. Οι καρκινοπαθείς δεν μπορούν να πάρουν τα φάρμακα για την ασθένεια. Είναι κτήνη οι δυνάμεις κατοχής που αφήνουν ένα κομμάτι του πληθυσμού χωρίς φάρμακα. Για εμένα ο κύριος Κασιδιάρης δεν είναι πελώριο θέμα, δεν είναι το καυτό θέμα της επικαιρότητας».

Η Τατιάνα Στεφανίδου τον διέκοψε και απευθυνόμενη στον κόσμο και στον ίδιο είπε πως «δεν είναι έτσι. Το θέμα των καρκινοπαθών είναι τεράστιο θέμα και θα ασχοληθούμε κάποια άλλη στιγμή. Το ότι το 7% του ελληνικού λαού ψήφισε τη «Χρυσή Αυγή» για να μπαίνει στα στούντιο και να δέρνει γυναίκες είναι μεγάλο θέμα. Είναι σημαντικά αυτά που λες Γιώργο αλλά εκτός θέματος. Πρώτα αυτό θα κουβεντιάσουμε και μετά όλα τα άλλα. Δεν μπορούμε να βλέπουμε μια γυναίκα εκπρόσωπο του κοινοβουλίου να γίνεται τόπι στο ξύλο από κάποιον που τον έχει ψηφίσει ο ελληνικός λαός!! Είμαι εξοργισμένη με αυτό που είδα. Δεν θα μπορούσα να τον είχα καλεσμένο αυτό τον κύριο και να με έχει σαπίσει και εμένα στο ξύλο ; Δεν θα μπορούσα να είμαι εγώ; Δεν θα μπορούσε να μου έχει πετάξει νερό ή να μου έχει ρίξει ξύλο εδώ στην τηλεόραση»;

Ο γνωστός δημοσιογράφος, αν και σταθερός στις απόψεις του, τόνισε πως ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν είναι πρώτο θέμα και δήλωσε πως «δεν βιαιοπραγείς κατά γυναικός, ακόμα και αν αυτή είναι η κυρία Λιάνα Κανέλλη, η οποία είναι βίαιη στις φράσεις της αλλά έχει πολιτικό επίπεδο και ξέρει να μιλάει καλά ελληνικά. Δεν αντιπαρέρχεσαι στην κυρία Κανέλλη. Ούτε με χαστούκια, αλλά ούτε και με βιαιότητες. Θεωρώ απαράδεκτο ότι σηκώθηκε ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και χτύπησε μια γυναίκα ή πέταξε νερό σε μια άλλη».