Απίστευτο ξέσπασμα είχε ο Χρήστος Φερεντίνος στην εκπομπή του με αφορμή τη φασιστική επίθεση του Η. Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου.

Για πρώτη φορά ο παρουσιαστής βγήκε έξω από τα ρούχα του και ξέσπασε εναντίον τέτοιων συμπεριφορών.

«Με το ξύλο θα τα λύσουμε όλα; Δεν έχω καταλάβει. Φώναζε έξω ότι θα έρθει με 100 να μας πλακώσει στο ξύλο; Τι είναι αυτά ρε; Και καθόμαστε τώρα και μιλάμε; Άσε ρε τώρα, αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα που καθόμαστε όλοι και τα συζητάμε», είπε ο παρουσιαστής έξαλλος, χωρίς να μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία του και συνέχισε:

«Συνέχεια μη μιλάτε, μη μιλάτε. ��υτό είναι απαράδεκτο που γίνεται. Και να τα βλέπει η ελληνική κοινωνία. Έχω γνωστούς ανθρώπους που λένε ότι είναι περήφανοι που ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Ε, όχι να πούμε. Όλα έχουν και κάποιο όριο. Όλοι οι πολιτικοί έχουν κάνει τραγικά λάθη και υπάρχουν αιτίες. Για όλους έχουμε να τους καταλογίσουμε πολλά πράγματα, αλλά αυτό δε συγχωρείται. Νομίζω ότι κάποιοι λογικοί άνθρωποι που ψήφισαν Χρυσή Αυγή από αντίδραση πρέπει να το δουν. Ότι υπάρχουν και τα πολύ χειρότερα και υπάρχει και ο φασισμός που δε συγχωρείται».