Πρώτη ανάρτηση: 7/6/2012 - 10.01​

Σάλος έχει προκληθεί απ΄το πρωί, με την βίαιη επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη, στην Λιάνα Κανέλλη, με τους δυο υποψήφιους να έρχονται «στα χέρια» on air, αφού πρώτα αντάλλαξαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς ο ένας προς τον άλλον.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, και ας δούμε πως καταλήξαμε στο πραγματικά απίστευτο και πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα περιστατικό:

Η συζήτηση αρχικά περιστράφηκε γύρω από τους λαθρομετανάστες με αφορμή το περιστατικό στην Παιανία. Στην πορεία της συζήτησης ανέβηκαν οι τόνοι με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι βαρείς χαρακτηρισμοί τύπου «φασισταριό» και «παλιοκομμούνι» μεταξύ της κας Κανέλλη και του κ. Κασιδιάρη, ενώ ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής απέδωσε στην υποψήφια του ΚΚΕ και το κόμμα της το χαρακτηρισμό «ρουφιάνοι».

Στη συζήτηση παρενέβη και η κ. Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ενοχλημένη για τους χαρακτηρισμούς του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής τον ρώτησε εάν πήρε αναβολή στη χθεσινή δίκη. Ο κ. Κασιδιάρης φανερά εκνευρισμένος άρχισε να της απευθύνει χαρακτηρισμούς όπως «παλιορουφιάνοι του ΣΥΡΙΖΑ» και «εσύ τι μιλάς ρε;». Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής σηκώθηκε όρθιος εκτός εαυτού και πέταξε νερό στην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλώντας την ωρυόμενος «νούμερο»!

Η Λιάνα Κανέλλη ενοχλημένη σηκώθηκε και του ζήτησε να φύγει, χτυπώντας τον στο χέρι με μια εφημερίδα. Ο κ. Κασιδιάρης άνανδρα άρχισε να τη βρίζει χυδαιότατα και να την χτυπά με γροθιές (!) με αποτέλεσμα να διακόψει την εκπομπή ο ΑΝΤ1 τη στιγμή που ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής χειροδικούσε εναντίον της κας Κανέλλη και ακούγοντα�� ύβρεις όπως «άι στο διάολο» ενώ ο πανικόβλητος Γιώργος Παπαδάκης προσπαθούσε να αποτρέψει τα χειρότερα, φωνάζοντας «όχι» και «μη»...

Όταν η εκπομπή βγήκε και πάλι στον αέρα, ο κ. Κασιδιάρης είχε ήδη αποχωρήσει. Όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Παπαδάκης χτύπησε και τον ίδιο στα πλευρά, ενώ επιτέθηκε και σε λοιπούς δημοσιογράφους αλλά και τεχνικούς του καναλιού.

Προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 μετέφεραν τον κ. Κασιδιάρη σε ένα γραφείο του στούντιο αλλά ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής έσπασε την πόρτα και έφυγε! Όπως γνωστοποίησε �� δημοσιογράφος Αντώνης Δελατόλας, ενημερώθηκε για το περιστατικό η Προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου και στην περιοχή βρίσκονται περιπολικά της αστυνομίας αναζητώντας τον κ. Κασιδιάρη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

​​