Τα Άχλα της Άνδρου έχουν γίνει το δεύτερο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη. Κάθε Παρασκευή με το που τελειώνει η εκπομπή της η γνωστή παρουσιάστρια φεύγει για Ραφήνα για να πάρει το πλοίο και να φτάσει στην Άνδρο.

Ο σύντροφός της, Ματέο Παντζόπουλος συνήθως δεν επιστρέφει στην Αθήνα μιας και έχει ξεκινήσει η καλοκαιρινή σεζόν και πρέπει να βρίσκεται στο οικολογικό του συγκρότημα «Όναρ», ένας λόγος παραπάνω για την Ελένη να σπεύδει στο κυκλαδίτικο νησί.

Άλλες φορές με τα παιδιά της και άλλες φορές μόνη της, η παρουσιάστρια έχει συνδέσει πλέον για τα καλά τα Άχλα με την προσωπική της ζωή και πηγαίνει εκεί για να απολαύσει τη γαλήνη και την ευτυχία.

Μάλιστα αφού πήρε την πρώτη κρυάδα και έκανε το πρώτο της μπάνιο, τώρα δεν διστάζει να μπαίνει στη θάλασσα και να απολαμβάνει τον ήλιο, ξαπλωμένη στην άμμο και αγκαλιά με τον καλό της.

Η Ελένη είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, ερωτευμένη και δεν το κρύβει στιγμή. Ο φωτογραφικός φακός τη… «συνέλαβε» στην παραλία μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο να κάνουν ηλιοθεραπεία και να απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού.

Πλέον είναι άνετη και απελευθερωμένη και δηλώνει ότι όλα πλέον στη ζωή της έχουν μπει στη θέση τους.