Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Για κάποιο περίεργο λόγο όταν οι άνδρες βλέπουν γυναίκες να πιάνονται μαλλί με μαλλί και μάλιστα στην τηλεόραση το θεωρούν πολύ… διεγερτικό. Αυτό μάλιστα το γνωρίζουν πολύ καλά οι σεναριογράφοι και οι τηλεοπτικοί παραγωγοί που φροντίζουν στα σίριάλ τους να βάζουν και μερικούς καυγάδες ανάμεσα σε γυναίκες.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τους πιο εντυπωσιακούς, που έχουν αφήσει ιστορία στην… tv.

Η Alexis Carrington – Colby είχε άπειρους καυγάδες με την αντίζηλό της Krystle Carrington. Αυτός όμως που έχει μείνει βαθιά χαραγμένος στη μνήμη μας είναι ο απίστευτος καυγάς στη λιμνούλα της έπαυλης των Carrington. Τα είχε όλα… και μαλλιοτράβηγμα και ξύλο και βουτιές!!!

Καυγά στο νερό είχαμε όμως και στο Melrose Plase ανάμεσα στις δύο αδελφές τη Sydney και την Jane. Τι το’ θελε η Sydney να φορέσει το νυφικό που θα φορούσε η Jane για να παντρευτεί τον άνδρα με τον οποίο πήγε τελικά η αδελφή της; Την έριξε στην πισίνα, τις έριξε και μερικές ξανάστροφες, αλλά και πάλι όπως θα θυμάστε, η… σατανική Sydney δεν έβαλε μυαλό.

Αξέχαστος μας έχει μείνει και ο καυγάς της Rachel με τη Monica στα "Φιλαράκια" και αυτό γιατί ακόμα και τώρα τον θυμόμαστε και σκάμε στα γέλια. Ένας άνδρας, ο Jean Claude Van Damme μπήκε ανάμεσά τους και οι δυο τους ξέχασαν για λίγο την πολύχρονη φιλία τους. Πάλι καλά που ήταν εκεί η Phoebe και τους τράβηξε το… αυτί για να ισιώσουν!!!

Καυγά ανάμεσα σε κολλητές είχαμε και στο Gossip Girl ανάμεσα στην Blair και την Serena. Όταν το Yale προσπαθεί να πείσει τη Serena να φοιτήσει εκεί, η Blair πρασινίζει από τη ζήλεια της, κάνει ότι μπορεί για να διαβάλλει την κολλητή της και στο τέλος οι δυο τους λύνουν τις διαφορές τους στο… πεζοδρόμιο.

Και στο Lost όμως δεν ήταν μόνο οι άνδρες που αντάλλασσαν μπουνιές. Και η Kate είχε αρκετό τσαγανό για να τα βάλει με την Juliet και όταν οι δυο τους ήταν δεμένες μαζί με χειροπέδες. Μπουνιές, λάσπη, βροχή, ο καυγάς αυτός ήταν η απόλυτη φαντασίωση των ανδρών.

Ποιος δε θυμάται τον καυγά της Brooke με την Payton στο «One Tree Hill»; Οι δυο τους διεκδικούσαν τον ίδιο άνδρα, με την Brooke να τα παίρνει άγρια κρανίο, αφού το… αγόρι είχε πρώτα σχέση μαζί της. Άρχισε λοιπόν να πετά αυγά στην… κολλητή της και τελικά να αναγνωρίζει την ήττα της με την πλάτη στο… πεζοδρόμιο.

Απίστευτο καυγά με μια… καλόγρια είχε και η Gaby από τις «Νοικοκυρές σε απόγνωση». Ο τρικούβερτος καυγάς έγινε μέσα στην εκκλησία και είχε απίστευτο γέλιο να βλέπεις μια καλόγρια να μαλλιοτραβιέται με τη sexy Eva Longoria.