Με ένα επεισόδιο 70 λεπτών θα αποχαιρετίσουν σήμερα το ελληνικό κοινό οι 7 οίκοι του «Game Of Thrones», στο φινάλε της δεύτερης σεζόν που προβλήθηκε στην Αμερική την Κυριακή.

Οι πρωταγωνιστές καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, όχι μόνο σχετικά με μάχες, αλλά και για την ίδια τους την μοίρα.

Μετά την μάχη του κόλπου Blackwater, ο Τζόφρι φαίνεται έτοιμος να παραδώσει την εξουσία στον παππού του, ενώ παράτησε την αρραβωνιαστικιά του όταν τον φώναξε στην αγκαλιά της η μαμά του. Η Μάργκερι Ταιρέλ αποφασίζει να φροντίσει τον ψυχοπαθή σαδιστή βασιλιά, την ώρα που ο Τύριον ζει συγκινητικές στιγμές μετά την επανένωσή του με την Σαέ και ο Θέον ακολουθεί για μία ακόμη φορά τα βίαια ένστικτά του. Στο μεταξύ, στο ονειρικό ταξίδι της Ντανέϊρις στον Οίκο των Αθανάτων θα δει τον Σιδερένιο Θρόνο σε ένα σπασμένο, χιονισμένο κάστρο, ουρλιαχτά μέσα από τους τοίχους και τον αγαπημένο της άνδρα και το παιδί που έχασε.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η δημοφιλής σειρά θα επιστρέψει με νέους χαρακτήρες, πιθανότατα τον Απρίλιο του 2013…
Εν αναμονή οι φίλοι της λοιπόν!

Δείτε το τρέιλερ για το φινάλε της σειράς!