Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Τα διάφορα talents shows έκαναν αρκετούς stars να ξεχωρίσουν για την… κριτική τους ικανότητα. Άλλοι πιο ευγενικοί, άλλοι πιο καυστικοί, όλοι ξεχώρισαν στο ρόλο του κριτή, ο οποίος τους απέφερε πάρα πολλά δολάρια στην τσέπη τους.

Η τελευταία super star που δεν κατάφερε να αντισταθεί στο ρόλο του κριτή, και στα 15 εκατομμύρια δολάρια το show που της προσφέρθηκαν είναι η Britney Spears. Η τραγουδίστρια είπε το μεγάλο ναι και θ�� κάτσει στην καρέκλα του κριτή του X – Factor.

Μαζί της και η Demi Lovato που είναι πολύ στα πάνω της τώρα τελευταία. Μπορεί να μην πήρε τα 15 εκατομμυριάκια της Britney, αλλά και το ένα που θα παίρνει το επεισόδιο δεν είναι καθόλου κακό.

Η Christina Aguilera πάλι μπορεί να έχει να βγάλει δίσκο από το 2010, αλλά μην αγχώνεστε πώς τα βγάζει πέρα. Έχει πιάσει θέση στην κριτική επιτροπή του The Voice και όπως λέει και η ίδια αντί να πληρώνεται για να κάνει μουσική, πληρώνεται για να ακούει.

Στο ίδιο show κριτής στον πρώτο κύκλο ήταν και ο Adam Levine των Maroon 5 που όχι μόνο έκρινε, άλλα με τη βοήθειά του ο διαγωνιζόμενος τον οποίο… «προπονούσε» βγήκε και νικητής. Δεν πήγαν χαμένα λοιπόν τα χρήματα που του έδωσαν!!!

Φυσικά από όλους τους διάσημους κριτές, στο ρόλο αυτό ξεχώρισε η Jennifer Lopez στο American Idol. Μπορεί φέτος να ήταν η τελευταία της πλευρά, όμως για δύο χρόνια ήταν εκεί για όλους τους διαγωνιζόμενους να τους βοηθά μέσω της ��ριτικής της.

Ο… κακός Simon Cowell έχει γίνει πρότυπο για πολλές κριτικές επιτροπές και εδώ στην Ελλάδα. Έχει περάσει από το X – Factor, το Idol και το «Βρετανία έχεις ταλέντο» και έχει μείνει στην ιστορία για τα βιτριολικά του σχόλια.

Στο American Idol κριτής ήταν και ο Steven Tyler. Με το δικό του, χαλαρό στυλ έγινε ο αγαπημένος των διαγωνιζόμενων, αφού ότι είχε να τους πει τους το έλεγε με γλυκό και τρυφερό τρόπο.

Η Heidi Klum πάλι έκρινε το δημιουργικό ταλέντο νέων σχεδιαστών μόδας, ενώ η Tyra Banks αναζητούσε το ωραιότερο μοντέλο της Αμερικής.