Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου


Άλλοι επώνυμοι είναι «κολλημένοι» με το Ίντερνετ και άλλοι… το φοβούνται! Σαν να μην έφτανε αυτό, κάποιοι από τους αγαπημένους μας σταρ δεν θέλουν ούτε να… ακούνε για το Facebook ή το Twitter! Ποιοί είναι οι επώνυμοι που δεν αντέχουν την τεχνολογία; Το star.gr σου τους αποκαλύπτει!

Ξεκινάμε με τον Harrison Ford, ο οποίος σε συνέντευξή του το 2006 «στόλισε» κανονικότατα το Διδίκτυο: «το χειρότερο από όλα είναι ότι όλα έχουν τη λογική της αρπαχτής στο Internet. Όλων των ειδών οι βλακείες μπορούν να ανεβούν στο Internet και να αποκτήσουν γ*μ*μ*ν* υπόσταση»! Και να σκεφτείς ότι έγινε famous κυρίως από ταινίες επιστημονικής φαντασίας…

Την ίδια φοβία έχει και ο Prince, που πριν από δύο χρόνια μίλησε στην βρετανική «Daily Mail» και παραλλήλισε το Διδίκτυο με… το MTV! «Το Internet είναι ξεπερασμένο. Είναι σαν το MTV. Όταν ξεκίνησε ήταν hip, αλλά ξαφνικά έγινε ξεπερασμένο και στείρο. Ούτως ή άλλως, όμως, η όλη κατάσταση με τα computer και τα ψηφιακά gadget μόνο καλή δεν είναι. Το μόνο που κάνουν είναι να γεμίζουν το κεφάλι σου με άχρηστα νούμερα και πληροφορίες».

Τα social media και… την Google τρέμει η Keira Knightley, η οποία δεν θέλει με την καμία να κάνει αναζήτηση για το όνομά της! Μάλιστα, η ηθοποιός έχει δηλώσει πως δεν έχει λογαριασμό στο Facebook και το Twitter, αλλά και ότι αποφεύγει την Google όπως ο διάβολος το λιβάνι γιατί θα εξοργιστεί με όσα δεν να γράφονται για εκείνη!

Πολέμιος του Facebook και ο George Clooney, ο οποίος εν έτει 2009 παραδέχθηκε το… «μίσος» του στο περιοδικό «People»: «προτιμώ να μου κάνει κολονοσκόπηση ένας τύπος με κρύα χέρια και η όλη διαδικασία να μεταδοθεί live από την τηλεόραση, παρά να κάνω λογαριασμό στο Facebook». Άγνωστο παραμένει αν ο γόης του Hollywood έκανε την εν λόγω εξέταση, πάντως, live στην τηλεόραση δεν την έχ��υμε δει ακόμα…

Πιο… σκληρή η Kristen Stewart, η οποία «τα έχει» με το Twitter! «To Twitter με γ*μ*ε* κάθε μέρα. Όπου κι αν πάω, θα βρεθεί κάποιος και θα tweetαρει ότι κάθεται δίπλα μου! Βλέπω ανθρώπους που είναι κολλημένοι στο τηλέφωνό τους και θέλω να το αρπάξω από τα χέρια τους και να τους φωνάξω “παράτα το γ*μ*τηλεφωνό σου! Get a life!”», είπε η νεαρή ηθοποιός στο περιοδικό «Flaunt».

Κατά των social media έχεi δηλώσει και η Drew Barrymore, που υποστήριξε στο «Marie Claire» ότι η τεχνολογία έγινε αφορμή για να χαθεί ο ρομαντισμός, αλλά και ο Daniel Craig που τόνισε ότι αν θες να μοιραστείς με κάποιον όσα κάνεις δεν είναι ανάγκη να τα γράψεις στο Facebook και το Twitter, αλλά να τον καλέσεις για ένα ποτό και να τα πείτε!

«Κάποιες φορές θέλω να τρέξω μακριά ουρλιάζοντας από τον “κολλημένο” με την τεχνολογία κόσμο, την τρέλα της εικονικής πραγματικότητας… Χάσαμε την επαφή μεταξύ μας και τα απλά πράγματα της ζωής. Χάσαμε την ιδιωτικότητά μας», δήλωσε ο πολέμιος της τεχνολογίας Johnny Depp.

Και αν αυτοί δεν σας φτάνουν, τότε έχουμε τον Jon Bon Jovi που δεν έκρυψε πως φοβάται ότι θα μείνει άνεργος λόγω του iTunes, τον Lars Ulrich των Metallica που τρέμει το… downloading και τον Oliver Stone που δεν αντέχει τα online media