​πρώτη ανάρτηση: 01-06-2012, 13:39


Όλα έτοιμα είναι για τη βάφτιση του Λιάγκα Junior, την Κυριακή, στην Τήνο!

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, θα δώσουν το όνομα «Γιάννης» στο μονάκριβο τους όπως άλλωστε είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό.

Η δεξίωση, θα γίνει στο σπίτι του Θάνου Παράσχου, γυναικολόγου της Φαίης και προσωπικού φίλου του ζευγαριού, ο οποίος θα βαφ��ίσει τον Γιαννάκη, και θα είναι ο ένας εκ των νονών. Οι άλλοι δυο θα είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη, που έχουν παντρέψει το ζευγάρι.

Το Μυστήριο, θα λάβει χώρα στο εκκλησάκι που διατηρεί στο σπίτι του ο Θάνος Παράσχος, στις 18:30 το απόγευμα.

Για τους 150 συνολικά καλεσμένους, έχει ετοιμαστεί catering με λιχουδιές και παραδοσιακά από την Τήνο, όλα υπό την επίβλεψη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής δε, έχει αναλάβει το πρόγραμμα των καλεσμένων οι οποίοι θ΄αρχίσουν να καταφτάνουν από το Σάββατο το πρωί, από Κιλκίς, εξωτερικό, αλλά και από τη Λάρισα.

Όσο για τη διακόσμηση; θα κυριαρχήσει το λευκό και το σιέλ, όλα φροντισμένα από τη Fevronia, με την οποία η Φαίη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μίλα», στον χώρο θα υπάρχουν ορτανσίες και τριαντάφυλλα και το σπίτι του Θάνου Παράσχου θα είναι στολισμένο με φαναράκια και καραβόσκοινα.

Μπεζεδάκια και γλειφιτζούρια θα βρίσκονται πάνω στα τραπέζια, ενώ θα υπάρχουν δύο μπομπονιέρες: μία που έχουν φτιάξει τα παιδιά από το χωριό SOS στο Φίλυρο, στο πλευρό των οποίων έχει σταθεί η Φαίη Σκορδά και μία που θα έχει σχήμα τσάντας θαλάσσης. Για τους μεγάλους, η μπομπονιέρα θα είναι ένα κουτάκι με ζωγραφισμένο καραβόσκοινο, στο εσωτερικό του οποίου θα υπάρχει το πουγκί με τα κουφέτα δεμένο με γαλάζιο κορδόνι.

​​