Πρώτη ανάρτηση:01/06/2012 00:52​

Το ότι η Σάσα Σταμάτη την… μελανιάζει εξομολογήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ μίλησε για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1, εξιστορώντας ότι βρέθηκε στην τηλεόραση από μαγαζί με ρούχα!

«Δεν έγινε διωγμός από τον ΑΝΤ1. Δεν σας άφησα έτσι, έφυγα με πολλή αγάπη και μιλάω συχνά με ανθρώπους του ΑΝΤ1», είπε η Μαίρη, ενώ μίλησε για την εμπειρία της στο «Πρωινό Mou»: «η Σάσα Σταμάτη είναι ατομάρα. Μου ρίχνει στα αλήθεια, πριν ξεκινήσουμε! Μου λέει “για καλή τύχη” και μπαμ. Και μελανιάζω κι εύκολα! Έχει πολύ βαρύ χέρι για το πόσο αδύνατη είναι», ανάφερε, ενώ συμφώνησε με τον Πέτρο Κωστόπουλο πως η Σταμάτη έχει και γλώσσα!

Σύμφωνα με την Μαίρη, τα καλά νούμερα του πρωινού του Mega οφείλονται στην ειλικρίνεια, ενώ αποκάλυψε ότι η Φαίη Σκορδά ψάχνει να βρει ελαφρυντικά όταν κάτι δεν γίνει σωστά, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας όχι.

«Δούλευα σε μαγαζί με ρούχα στη γειτονιά μου και είδα ότι ψάχνουν παρουσιαστές στο MAD. Ούτε mail δεν είχα τότε και έστειλα το βιογραφικό από το mail της αδερφής μου», ανάφερε η παρουσιάστρια για το πώς βρέθηκε στην τηλεόραση.

Τέλος, η Μαίρη -που θα παρουσιάσει τα φετινά βραβεία MAD μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά- επιβεβαίωσε ότι θα βαφτίσει το μωράκι της Ράνιας Θρασκιά με τον Μύρωνα Στρατή και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ενώ εξομολογήθηκε πως… έχει δει 250 ταινίες σε 250 μέρες!