«Υπήρχαν φίλοι που χάθηκαν. Πάντα έτσι γίνεται... καλύτερα. Όσο μεγαλώνεις δεν πρέπει να παραμυθιάζεσαι», δηλώνει ο Πέτρος Κωστόπουλος, που μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Star ��ια την επαγγελματική του περιπέτεια, τους ανθρώπους που χάθηκαν από το πλευρό του και το κλουβί στο οποίο κλείστηκε.

Για πρώτη φορά, ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για την πτώχευση της εταιρείας του: «είναι σα να έχω βάλει μαχαίρι στο στόμα… Θα τα ξανάκανα αλλιώς… Δεν θα έκανα την ιστορία που έκανα, αλλά, όπως είπε κάποιος μεγάλος, η ιστορία επαναλαμβάνεται είτε σαν τραγωδία είτε κωμωδία. Εγώ θέλω να την κάνω αλλιώς».

«Δε θα ξανάκανα τα κοινωνικά ανοίγματα. Θα έμπαινα στο κλουβί μου, όπως είμαι και τώρα… Πέντε; Κάλλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρει», συνέχισε ο εκδότης – παρουσιαστής, που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz.

Τραγουδιστές, ηθοποιοί και μοντέλα σύχναζαν μαζί του στα κοσμικά πάρτι, όμως, όταν το πλοίο βυθιζόταν, του κούνησαν το μαντήλι!
«Δεν ήταν κολλητοί μου φίλοι, δεν είχα απαίτηση. Αλλά υπήρξαν κάποιοι, όταν βυθιζόταν το καράβι, που ερχόντουσαν εδώ, έκαναν πλάκα για να με στηρίξουν. Αυτό δε θα το ξεχάσω», λέει ο ίδιος.

«Μετά από τόσο καιρό, η πλάτη μου αντέχει πολλή λάσπη. Από ένα σημείο και έπειτα όμως είναι ανήθικο. Όταν σου ρίχνει λάσπη ο άλλος όταν είσαι στα καλά σου, είναι ok. Όταν όμως σου ρίχνει λάσπη και σου βάζει τρικλοποδιές όταν είσαι στα κάτω σου, είναι ανήθικο», συνέχισε ο εκδότης - παρουσιαστής.

Το τελευταίο «χτύπημα» ήταν το φημολογούμενο διαζύγιό του από την Τζένη Μπαλατσινού, για το οποίο ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν κρύβει τον εκνευρισμό του και δηλώνει πως ��α προχωρήσει σε μηνύσεις. «Αυτός πρέπει να παίρνει ληγμένα. Δεν ξέρω τι είδους χαπάκια, ναρκωτικά ή φαρμακευτικά. Ακόμα και στο Ίντερνετ, ένα τηλέφωνο μπορείς να το κάνεις. Όχι σε μένα, σε ένα φίλο μου. Αλλιώς, είσαι ένα κ*λ*παιδο, ��ου θέλει να κάνει ζημιά στη ζωή του άλλου», είπε για εκείνους που διέσωσαν τις φήμες περί χωρισμού.

Μετά από όλα αυτά, ο Πέτρος Κωστόπουλος αναθεωρεί και προσωπικά και επαγγελματικά: «το παραμύθι τελείωσε! Να πουλάς ότι είσαι άλλος, πιο κυριλέ, πιο αυτό...δεν υπάρχει. Δε μασάει ο κόσμος πια, όπως δε μασάει από άλλους, έτσι κι από εμάς».