Η σειρά επιστ��μονικής φαντασίας «V», που αγαπήθηκε από χιλιάδες τηλεθεατές και αποτελεί remake της ομώνυμης σειράς του 1983, έρχεται στο Star!

Από την Τετάρτη 6 Ιουνίου (Δευτέρα – Πέμπτη) στη 01:15.

Οι Επισκέπτες (V – isitors) είναι ανάμεσά μας. Εμφανίζονται σε κάθε μεγάλη πόλη στον κόσμο και προωθούν το μήνυμα της ειρήνης. Θέλουν να μοιραστούν τη γνώση τους στην τεχνολογία και την άποψή τους ότι πρέπει όλοι να είμαστε ένα «μεγάλο χωριό», όχι χωρισμένοι σε χώρες, όχι διχασμένοι από τον φόβο. Σκοπός τους να ενώσουν όλη την ανθρωπότητα και για να τον πετύχουν βασίζονται σε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της ανθρώπινης φύσης: την αφοσίωση.
Αρχικά οι (V) Επισκέπτες θεωρούνται απειλή, αλλά γρήγορα καταφέρνουν να αλλάξουν αυτή την άποψη, ειδικά στους νέους, που θεωρούν ότι ήρθαν τη στιγμή που τους χρειαζόμασταν περισσότερο.
Για τον έφηβο Τάιλερ είναι το εισιτήριο για να λάβει μέρος σε κάτι μεγάλο, σε κάτι που προσφέρει την ελπίδα.
Για τον Τσαντ, έναν εγωκεντρικό, φιλόδοξο παρουσιαστή ειδήσεων, οι αποκλειστικές συνεντεύξεις, που θα πάρει από την Άννα, την αρχηγό των (V) Επισκεπτών, είναι ό,τι πιο σημαντικό για να γίνει κυρίαρχος στον χώρο του.

Ο ιερέας Τζακ αμφισβητεί τις καλές προθέσεις των (V) Επισκεπτών και αναζητεί την αλήθεια.
Υπάρ��ουν και άλλοι, που πιστεύουν ότι οι (V) Επισκέπτες δεν είναι αυτό που δείχνουν, όπως ο Ράιαν, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή του.
Και όταν η πράκτορας του FBI, Έρικα Έβανς, ανακαλύπτει τι κρύβεται πραγματικά πίσω από το καλοσυνάτο παρουσιαστικό των Επισκεπτών, η αντίσταση σε αυτόν τον «νέο κόσμο» δεν ήταν ποτέ τόσο σημαντική όπως τώρα. Είναι αληθινά το ξημέρωμα μιας νέας ημέρας, μιας νέας εποχής...
Το καστ της σειράς αποτελείται από τους σκηνοθέτες Ιβ Σιμόν, Ντέιβιντ Μπάρετ, Μπράιαν Σπάισερ, Ντιν Γ��υάιτ και τους ηθοποιούς Ελίζαμπεθ Μίτσελ, Μόρις Τσέστνατ, Τζόελ Γκρετς, Λόγκαν Χόφμαν, Σκοτ Γουλφ, που επιλέχθηκαν για το remake του «V».

Ο 1ος κύκλος είναι παραγωγής 2009 – 2010 και θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια.
Έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο του 2009 και τον παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 9.75 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Η σειρά εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με τα οπτικά εφέ της και δικαίως το 2010 απέσπασε το βραβείο «Καλύτερων Οπτικών Εφέ» στα «Visual Effects Society Awards».
Η σειρά προβάλλεται σε 24 χώρες : Αυστραλία, Καναδάς, Βραζιλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Γερμανία, Κροατία, Αυστρία, Βέλγιο, Εκουαδόρ, Γαλλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λιθουανία, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Σερβία, Ισπανία, Νότιο Αφρική, Ουκρανία.