Πρώτη ανάρτηση: 30/05//2012 23:31

Την δική της απάντηση έδωσε η Μαρία Μπεκατώρου στην Νικόλ Παπαϊωάννου, η οποία τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί και αυτοσυστήνεται ως η αντικαταστάτριά της στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr!

Μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του STAR, η παρουσιάστρια διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν φτάνεις σε ένα σημείο που σε γνωρίζει περισσότερος κόσμος, ίσως κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτό για να ακουστεί παραπάνω το όνομά τους. Έξυπνη κίνηση ήταν. Εγώ δεν την γνωρίζω την κοπέλα, δεν την ξέρω. Κι εμένα τηλέφωνο με πήραν και μου είπαν ότι γράφτηκε αυτό», είπε.

Μάλιστα ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά ότι δεν σκοπεύει να φύγει από το κανάλι από το οποίο έγινε γνωστή.

«Είμαι πιστή σ’ αυτό που έχω μάθει να κάνω τόσο καλά μέσα από τη συχνότητα του ΤΗΛΕΑΣΤΥ, οτιδήποτε άλλο γίνει και έρθει, καλώς να έρθει κι εγώ το συζητάω και τη δική μου παρουσία στο δικό μου κανάλι. Άλλο τι ακούγεται και άλλο τι γίνεται τελικά. Άλλοι τα μεταφέρουν, εγώ δεν γνωρίζω, δεν έχω πει τίποτα ποτέ», είπε.

Όσο για το Πρωινό ΑΝΤ1 που ακούγεται ότι θα το παρουσιάζει εκείνη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου λέει:

«Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με κανένα κανάλι για τίποτα τηλεοπτικό την επόμενη χρονιά. Στο λέω με το χέρι στην καρδιά. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Με τον Γρηγόρη το έχω πει ότι τον αγαπώ, τον θεωρώ φίλο μου και κάποια στιγμή θα ήθελα να βρεθώ τηλεοπτικά γιατί τον αγαπάω πολύ και ξέρω ότι ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες», τόνισε.

Προς το παρόν δηλώνει ευγνώμων που δουλεύει σε ένα κανάλι τόσα χρόνια, ζει από αυτή τη δουλειά και είναι ελεύθερη να κάνει αυτό που θέλει.