Τα πυρά των τηλεκριτικών δέχεται η ομάδα του πρωινού του MEGA, ιδιαίτερα μετά από τον τελευταίο καυγά της Φαίης Σκορδά με τη Σάσα Σταμάτη την ώρα της εκπομπής.

Η γνωστή τηλεκριτικός Α. Γραμμέλη στη στήλη της στο Βήμα χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα, κάνοντας λόγο για σκληρό κουτσομπολιό.

«Τόσο λυπηρό είναι πλέον να βλέπεις τηλεοπτικά πρόσωπα να ξεκατινιάζονται, να προσβάλλουν με απρεπείς χαρακτηρισμούς τα πρόσωπα τα οποία καλούνται να σχολιάσουν και να καταλήγουν σε μια «Βαβέλ» στην οποία ακούγονται κραυγές και φασαρία. Χαρακτηριστικό το περιστατικό την περασμένη Πέμπτη, με τη Σάσα Σταμάτη να αμφισβητεί με χυδαιότητα την παρθενία μιας αθλήτριας», έγραψε η τηλεκριτικός.

Η Φαίη Σκορδά έδωσε τη δική της απάντηση στην Αφροδίτη Γραμμέλη, θέλοντας όμως να κρατήσει χαμηλούς τόνους.


«Την Αφροδίτη την αγαπώ και την εκτιμώ πάρα πολύ. Ο καθένας μπορεί να γράψει αυτό που πιστεύει, εμείς σαν ομάδα είμαστε δεμένοι και νομίζω ότι οι ομάδες κάνουν τη διαφορά, όχι μεμονωμένα οι προσωπικότητες», είπε.


«Στο Πρωιν�� mou (Mega) η οικειότητα εδώ και αρκετές εβδομάδες μετατράπηκε σε θράσος, οι καβγάδες μεταξύ των παρουσιαστών Γιώργου Λιάγκα - Φαίης Σκορδά και του πάνελ - είτε στημένοι είτε αυθόρμητοι - λειτουργούν αγχωτικά, οι ατάκες που ακούγονται στον αέρα είναι ενίοτε προσβλητικές», συνέχισε στον ίδιο τόνο η τηλεκριτικός, όμως η Φαίη Σκορδά θέλησε να δικαιολογήσει τον σύζυγό της.


«Κλείνω τα αφτιά μου, κάνω πως δεν ακούω. Εγώ τον γνωρίζω, δεν μπορεί να μπει σε καλούπια ο Γιώργος αλλά κι αυτός ξέρει μέχρι που νομίζω», τόνισε.

Και μπορεί τα αρνητικά σχόλια να είναι πολλά, όμως το μόνο που απασχολεί αυτή τη στιγμή τη Φαίη και το Γιώργο είναι η βάφτιση του μικρού Γιάννη που θα γίνει την Κυριακή που μας έρχεται στην Τήνο.

Όσο για το αν το Πρωινό mou θα συνεχίσει και του χρόνου, η Φαίη απαντά:

« Ελπίζω πως ναι».