Για χάρη των… διαφημίσεων «έκοψε» η ΕΡΤ το μεγάλο πάρτι του β’ ημιτελικού της Eurovision, με τους νικητές των πέντε τελευταίων ετών να ερμηνεύουν τα τραγούδια που κατέκτησαν την κορυφή αλλά και το «Waterloo» των θρυλικών ABBA, που κέρδισαν το 1974!

Εκατομμύρια τηλεθεατές ανά την Ευρώπη είδαν την all star band, από την οποία, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι Έλληνες παρακολούθησαν περίπου ένα λεπτό και αυτό στο… τέλος!
«Αυτό που δεν είδατε λόγω των διαφημίσεων ήταν πραγματικά πολύ ωραίο», είπε η εκφωνήτρια της ΕΡΤ, Μαρία Κοζάκου και... μας ανέβασε ακόμα περισσότερο την πίεση.

Με την συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων του Αζερμπαϊτζάν, οι Marija Serifovic, Dima Bilan, Alexander Rybak, Lena και οι περσινοί νικητές, Ell & Nikki, παρουσίασαν στη σκηνή του Μπακού τα τραγούδια τους που πήραν την πρωτιά («Believe», «Molitva», «Fairytale», «Satelite» και «Running Scared»), ενώ όλοι μαζί είπαν το «Waterloo» των ABBA.

Στο σόου της all star band -που με τόση λαχτάρα περίμεναν μικροί και μεγάλοι θαυμαστές του μουσικού διαγωνισμού- είδαμε την Marija με total black ανδρόγυνο look, τον Dima γοητευτικό με λευκό κουστούμι, τον Alexander πάντα με το βιολί του, την Lena με νέο look στα μαλλιά, αλλά και τον Ell με την Nikki στο τσακίρ ��έφι!


Δείτε στο βίντεο ολόκληρο το σόου που δεν έδειξε η κρατική τηλεόρασή μας…

​​