Μεγάλη χασούρα θα έχει η Oprah Winfrey από την πώληση του διαμερίσματός της στο Σικάγο, κι αυτό γιατί το πουλάει μόλις στην τιμή των 2,8 εκατ. δολαρίων, όταν το 2006 είχε… σκάσει 5,6 εκατομμυριάκια για να το αγοράσει.

Το πολυτελέστατο διαμέρισμα βρίσκεται στο chic προάστιο Streeterville και χτίστηκε το 1913, από τον Benjamin Marshall. Έχει οχτώ δωμάτια, είναι ψιλοτάβανο και αγγίζει τα 4.607 τ.μ.

Ο τυχερός που θα το αποκτήσει, εκτός από το ότι θα λέει ότι μένει στο σπίτι της Oprah, θα μπορεί να απολαύσει τη συντροφιά εν��ς βιβλίου στην τεράστια βιβλιοθήκη του διαμερίσματος. Επίσης το παλατάκι της παρουσιάστριας έχει μια τεράστια τραπεζαρία, κελάρι, ακόμα και δωμάτιο για σολάριουμ.

Η κεντρική κρεβατοκάμαρα έχει έκταση 1.241 τ.μ και διαθέτει το δικό της μπάνιο, ενώ υπάρχουν και δύο ακόμα μπάνια για τους καλεσμένους.

Η Oprah βέβαια δεν έμεινε ποτέ σ’ αυτό το διαμέρισμα, αφού πίστευε ότι δεν θα μπορούσε να έχει την ησυχία της. Μπορεί να έμενε στο Σικάγο, αφού εκεί γυριζόταν μέχρι πέρσι η εκπομπή της, όμως προτιμούσε να μένει σε ένα διπλανό συγκρότημα, περισσότερο προστατευμένο, αναζητώντας μεγαλύτερη απομόνωση.

Πάντως τον περισσότερο καιρό μένει στη βίλα της στο Μοντεσίτο, την οποία είχε αγοράσει το 2001.