Πρώτη ανάρτηση: 23/05/2012, 23:50

Μπορεί πριν ένα περίπου χρόνο να γέννησε, αλλά η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως έχει επανέλθει πλήρως στα κανονικά της κιλά, και έχει αποκτήσει ξανά την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Ο φακός την πέτυχε σε παραλία στα Νότια Προάστια, ν΄απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Μπορεί να μην βούτηξε επειδή κρύωνε, αλλά έκανε την ηλιοθεραπεία της, ζώντας μερικές χαλαρές στιγμές.

Ωστόσο, αυτό που έκανε εντύπωση σε όσους την είδαν από κοντά, ήταν το καλογυμνασμένο της σώμα και οι γραμμωμένοι της κοιλιακοί.

Φορώντας ένα πράσινο bikini που αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της, η παρουσιάστρια έδειχνε στα καλύτερα της, κάτι που δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς μετά τη γέννηση του μικρού Γιαννάκη, το έριξε στη σωστή διατροφή και στη γυμναστική.

Τι κάνει όμως ώστε να διατηρεί αυτή τη σιλουέτα;

Προτιμά τα ψητά με άφθονες σαλάτες, τα όσπρια, τα γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά, τα φρούτα, καθώς και τους φρέσκους χυμούς.

Αποφεύγει το αλκοόλ και τ΄ αναψυκτικά, ενώ δυο φορές την εβδομάδα, γυμνάζεται με τη βοήθεια personal trainer, με τη βοήθεια του “Trx”, για ενδυνάμωση μυών και καύση λίπους.