Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Από τις εμφανίσεις τους στη μικρή οθόνη έχουν πλουτίσει ονόματα της showbiz που είναι γνωστά ανά τον κόσμο, βάζοντας στις τσέπες τους αρκετά εκατομμύρια από τις εμφανίσε��ς τους. Το star.gr σου παρουσιάζει τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους τηλεοπτικούς σταρ!

Ξεκινάμε από την πιο... φρέσκια, την Britney Spears, που μπορεί από τους τελευταίους της δίσκους να μην βγάζει όσα από τους πρώτους, αλλά βρήκε πηγή για το κομπόδεμά της: κριτής στο «X Factor» θα είναι από την νέα σεζόν, με συμβόλαιο 16 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο μισθός της Brit, πάντως, δεν συγκρίνεται με την καμία με εκείνον του παραγωγού και κριτή του «X Factor», Simon Cowell, ο οποίος «τσεπώνει» 75 εκατομμύρια την σεζόν παρακαλώ! Λιποθύμησες ή ακόμα;

Ελεύθερος, ωραίος και.. λεφτάς ο Ashton Kutcher, που μπορεί το κέρατο στη Demi Moore να πήγε σύννεφο, σύννεφο, όμως, πάνε και τα δολάρια: 700.000 για κάθε επεισόδιο του «And A Half Men» παίρνει ο ηθοποιός!

Το ίδιο ποσό με τον Kutcher βάζει στην τσέπη για κάθε επεισόδιο και ο Hugh Laurie, ο γνωστός «Dr. House» της σειράς που στη χώρα μας προβάλλει το Star. Τώρα που η σειρά έφτασε στην τελευταία της σεζόν να δούμε πόσα θα παίρνει ο Hugh…

Μπορεί το όνομα Matt Lauer να μην σου «λέει» πολλά, για τους τηλεθεατές των ΗΠΑ όμως είναι ο αγαπημένος παρουσιαστής πρωινάδικου. Υψηλή η τηλεθέαση του «Today», υψηλός και ο μισθός του οικοδεσπότη: από τα 17 στα 30 εκατομμύρια «εκτόξευσε» την αμοιβή του για μία σεζόν!

Το κόκκινο χαλί στο «E! Entertainment» κ αι η καρέκλα του «American Idol» βάζουν στην τσέπη του Ryan Seacrest 15 εκατομμυριάκια την σεζόν, την ώρα που ο ευ��ύτατα γνωστός David Letterman παίρνει 28 εκατομμύρια. Είναι που έχει και το μακροβιότερο talk show βλέπεις…

Οικοδεσπότης talk show και ο επόμενος φραγκάτος: 25 εκατομμύρια για το «Tonight Show» του παίρνει ο Jay Leno, ενώ η Kelly Ripa αμείβεται με 20 εκατομμύρια τον χρόνο για την εκπομπή της, «Live!».

Την λίστα των λεφτάδων της TV κλείνει μία γυναίκα. Πρόκειται για την Judy Sheindlin, που ανέβασε το ετήσιο εισόδημά της κατά 45 εκατομμύρια, υποδυόμενη την… δικαστή. Αυτά είναι!