Από την ώρα που άρχισε να χορεύει η Μαρία Μενούνος μαζί με τον παρτενέρ της Derek στο αμερικανικό Dancing with the Stars, βγήκαν οι φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Τι κι αν η Μαρία έχει σοβαρό δεσμό εδώ και 14 χρόνια παρακαλώ; Όλοι έλεγαν ότι θα αφήσει τον καλό της για τα μάτια του Derek.

Πώς απάντησε η ίδια η Μαρία τώρα που έφυγε από το παιχνίδι; Φυσικά με χιούμορ. Κάλεσε λοιπόν στην εκπομπή της τον καλό της Kevin και τον έβαλε σε μια man to man κόντρα με τον Derek για τον ποιος από τους δύο την γνωρίζει καλύτερα.

Οι ερωτήσεις που τους έθεσε η παρουσιάστρια ήταν κοινές και οι δύο άνδρες κλήθηκαν να αποδείξουν ποιος την ξέρει καλύτερα. Ο επί 14 χρόνια σύντροφός της ή ο επί τρεις μήνες παρτενέρ της;

Η απάντηση θα σας εκπλήξει… Τις περισσότερες απαντήσεις βρήκε ο Derek, με τον Kevin να γίνεται ολίγον ρεζίλι που δεν ξέρει για παράδειγμα ποιο είναι το αγαπημένο χρώμα της καλή του.

Η Μαρία πάλι, δεν πτοήθηκε και πολύ. Ίσα, ίσα γέλασε με την ψυχή της και έδωσε και τις απαντήσεις της σε όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό.