Ένα είναι σήμερα το θέμα της ημέρας. Η συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη στο «Όλα 12». Και το «Πρωινό Mou» και το «Πρωινό ΑΝΤ1» στάθηκαν για πολύ ώρα στα όσα είπε χθες η παρουσιάστρια και φυσικά δεν άφησαν ασχολίαστο τίποτα!!!

Δέκα ολόκληρα λεπτά ασχολήθηκαν στο πρωινό του MEGA με τα όσα αποκάλυψε για την ταραγμένη εποχή του διαζυγίου της η Ελένη Μενεγάκη. Φυσικά για μια ακόμα φορά τα στρατόπεδα ήταν δύο, με τη Φαίη και τον Γιώργο να κρατάνε τις ισορροπίες απέναντι στη Σάσα Σταμάτη που και πάλι ήταν ασταμάτητη.

«Για μένα δεν μπορείς να σχολιάσεις γιατί ακούς τι έχει συμβεί από την ίδια την Ελένη Μενεγάκη. Είναι μία star στην Ελλάδα, είναι ένα θέμα που συζητήθηκε πάρα πολύ, είναι η πρώτη φορά που μιλάει τηλεοπτικά για όλα αυτά και δεν μπορείς να σχολιάσεις για μένα», ήταν η πρώτη κουβέντα της Φαίης μόλις τελείωσε το ρεπορτάζ που έδειξαν.

Φωτιά άναψε με τα όσα είπε η Ελένη για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έβαλαν το επαγγελματικό πάνω από τη φιλία.

Έτσι λοιπόν η Σάσα Σταμάτη δικαιολογούσε τον Κωστόπουλο, λέγοντας ότι είναι εκδότης και έκανε τη δουλειά του, ενώ Λιάγκας και Σκορδά έλεγαν ότι οι φιλίες έρχονται και παρέρχονται στην τηλεόραση.

«Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι δεν μπορείς να κάνεις και με τους δύο παρέα. Κάνεις μια επιλογή στο ποιος είναι πιο κοντά σε σένα», είπε ο Γ. Λιάγκας, προσθέτοντας ότι Μενεγάκη και Λάτσιος είναι δεμένοι για μια ζωή αφού έχουν μαζί τρία παιδιά.

Η Σάσα πάντως επέμενε να πετάει τις σπόντες της για την Ελένη λέγοντας:

«Δεν είναι η πρώτη γυναίκα που χώρισε, ούτε η πρώτη που υπέφερε. Και η άλλη υποφέρει με τρία παιδιά και πάει στο εργοστάσιο το άλλο πρωί , δεν παίρνει εκατομμύρια».

«Ο χωρισμός είναι χωρισμός, αλλά από την άλλη ο χωρισμός που γίνεται κάτω από τόσα φώτ�� δημοσιότητας είναι και πιο δύσκολος στο χειρισμό του», είπε ο Λιάγκας, προσθέτοντας με νόημα: «Θα απολογηθεί η Μενεγάκη γιατί βγάζει λεφτά»;

Στο Πρωινό ΑΝΤ1 πάλι ήταν πιο συγκαταβατικά τα κορίτσια. Η Σίσσυ και η Κατερίνα, γιατί ο Χρήστος δεν ήταν είπαμε στην εκπομπή.

«Σοκ και δέος», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη, με την Σίσσυ Χρηστίδου να δείχνει πολύ σαστισμένη.

«Νιώθω σοκ και δέος που μιλάει τόσο ανοιχτά, γιατί είχα την αίσθηση ότι όλο αυτό το είχε κρατήσει πίσω και τώρα αισθάνεται ότι είναι η ώρα που πρέπει να πει αυτά που έχει μέσα στην καρδιά της. Αισθάνομαι πραγματικά ότι μίλησε πάρα πολύ ειλικρινά», είπε η παρουσιάστρια.

Στο ίδιο κλίμα και η Κατερίνα Ζαρίφη που είπε:

«Για μένα είναι σοκαριστικό να ακούω την Ελένη Μενεγάκη να λέει ότι ένιωσε ότι θα την κατασπαράξει η τηλεόραση».