Για το πώς ένιωσε την περίοδο που απουσίαζε από την τηλεόραση, μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.

Ο παρουσιαστής, αποκάλυψε πως «η απουσία από την τηλεόραση για έναν άνθρωπο που εργάζεται σ΄αυτήν 21 χρόνια, είναι κόλαση και παράδεισος μαζί».

Μάλιστα όπως λέει, «θα περάσουμε δύσκολα, και θα περάσουν δύσκολα όλοι αυτοί που δεν τα πήγαν καλά με τον εαυτό τους, στη λογική ότι κάποια μέρα όλο αυτό θα τελειώσει».

Με βάση την προσωπική του εμπειρία, θυμάται πως «για εμένα όλο αυτό που έκανα ήταν μια πρόβα τζενεράλε. Ένιωθα πως δεν μπορούσα να συνεχίσω. Είχα κουραστεί κ��ι δεν είχα τις δυνάμεις για να δώσω αυτό που ήθελα να δώσω. Όταν έμεινα εκτός, ήταν πολλές οι φοβίες που μου παρουσιάστηκαν. Για έναν άνθρωπο που δουλεύει 19 χρόνια συνεχόμενα μέχρι τότε, το να σβήσεις της μηχανές σε κάνει να σε πιάνουν πάρα πολλές σκέψεις. Τι θα γίνει, αν θα με ξαναπάρει κανείς, αν θα με ξεχάσουνε, αν θα μου ξαναδώσει κανείς σημασία…»

Τι τον ταρακούνησε;

«Όταν λίγο αργότερα καταλάβεις πως η γη δεν γυρίζει γύρω από σένα, και ότι οκ ρε μάγκα μου καλός είσαι αλλά δεν έγινε και τίποτα αν λείψεις! Γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το κατάλαβα, το ένιωσα, και γι΄αυτό είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος!»

Στη συνέχεια, δεν δίστασε ν΄αποκαλύψει το ότι δεν ξέρει μπάνιο, αλλά και το τι θεωρεί καλύτερο από το sex:

«Τα χάδια πριν απ΄αυτό, και η αγκαλιά μετά απ΄αυτό!»

Τι του λείπει από τη ζωή του;

«Μου λείπουνε πολλά. Λείπει η αυτοπεποίθηση για την ουσιαστική γαλήνη, που είναι πολύ εύκολο να την αποκτήσεις, αλλά ο φόβος σε αποτρέπει γιατί συνεχώς πιστεύεις ότι εσύ δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Αλλά μπορείς».

Τέλος, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως κάποτε υπήρξε ο… «βασιλιάς της γκρίνιας»!

«Τη γκρίνια δεν αντέχω γιατί υπήρξα ο βασιλιάς της γκρίνιας και προσπάθησα να την ελαττώσω! Ανακάλυψα πως είναι πολύ μεγάλη ανοησία να γκρινιάζεις».

Όσο για το αν έχει συζητήσει με το κανάλι του τώρα που λήγει το συμβόλαιο του;

«Έχω κάνει μόνο μια συζήτηση με το κανάλι, αλλά δεν γνωρίζω καθόλου! Η πρόθεση είναι πολύ καλή απ΄όλους μας!»

Τέλος, αποκαλύπτει πως μπορεί η σχέση του με τη Νικόλ να τελείωσε, αλλά «τα λάθη του παρελθόντος έχουνε περάσει, όταν είμαι μ΄έναν άνθρωπο θα πω ότι είμαι, κι αν τελειώσει θα πω ότι τελειώνει! Ήταν μια πολύ όμορφη και φυσιολογική κατάσταση, μιας σχέσης που κράτησε όσο κράτησε».

Κάντε κλικ και δείτε το video...