Η επιλογή +1 καταργείται από την πλατφόρμα του Google+.

Μέχρι σήμερα, όποιος χρήστης του Google+ ήθελε ν΄ανεβάσει video μέσω Youtube, στο προφίλ του στο Google+, φαινόταν μόνο ότι αυτό το videο του αρέσει.

Πλέον όμως, με την αντικατάσταση του κουμπιού +1 από το κουμπί Google+, o χρήστης θα μπορεί πατώντας το να δημοσιεύει το video στο profile του, ακριβώς όπως γίνεται με το Facebook και με το Twitter.