Εξαγριωμένη, θυμωμένη και πικραμένη εμφανίστηκε η Λιάνα Κανέλλη στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.

Η βουλευτής του Κ.Κ.Ε, μετά δυσκολίας κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, όταν αναφέρθηκε στην πρωτοφανή απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης, να νομιμοποιήσει το Κόμμα των Παιδόφιλων της Ολλανδίας.

Έξαλλη, η Λιάνα Κανέλλη αναφέρθηκε στο θέμα με μεγάλη συγκίνηση, λέγοντας:

«Με συγχωρείτε για την ταραχή, αλλά έχω δώσει μάχη γι΄αυτό το πράγμα πέντε χρόνια. Έχω δώσει μάχη για την καρδιά της Ευρώπης. Ο,τι είχα και δεν είχα. Αν υπάρχω ως βουλευτής, είναι και για πέντε τέτοια πράγματα. Και το χρωστάω σε αυτούς και αυτές που με ψήφισαν. Είναι μεγάλος σταυρός και θέλει πολύ μεγάλο αγώνα. Αν φανταστώ ότι ανάπτυξη στην Ευρώπη μπορεί να είναι η στροφή στο Διαδίκτυο της παραγωγής παιδικών πορνογραφικών ταινιών για ατομική χρήση, από την οποία κάποιος μπορεί να προσποριστεί όφελος, αρνούμαι να συμμετάσχω σε τέτοιου τύπου συζήτηση».

Και συνέχισε εμφανώς θυμωμένη:

«Δεν υπάρχει μισός άνθρωπος που δεν θα έβγαινε μαζί μου σε εκστρατεία στο πεζοδρόμιο. Δεν μπορείς να μιλάς για μέλλον στην Ευρώπη και για νέους έτσι. Για να ζήσουμε θα πρέπει να πιάσουμε τον κώλο των παιδιών; τι θα γίνει θα πρέπει ν�� βγάλουμε τα κορίτσια στο πεζοδρόμιο από τα 12;»

Κάντε κλικ στο video και δείτε το σχετικό απόσπασμα με την έκδηλη συγκίνηση της Λιάνας Κανέλλη…