Για τους τρελούς ρυθμούς με τους οποίους δουλεύει τον τελευταίο καιρό και για τους συνεργάτες του μίλησε ο Δ. Ουγγαρέζος.

Ο νεαρός παρουσιαστής χαρακτήρισε τον κολλητό του Γ. Λιάγκα «παρεξηγημένο», ενώ δεν άφησε ασχολίαστους και τους υπόλοιπους.

«Ο Γιώργος θα μπορούσα να πω ότι είναι απόλυτος, αλλά δεν είναι απόλυτος γιατί είναι πάρα πολύ δίκαιος, οπότε δεν το λέω. Το πρόβλημα του Γιώργου είναι ότι κάποιος μπορεί να τον παρεξηγήσει. Είναι παρεξηγημένος», είπε.

Όσο για τη Σάσα Σταμάτη ξεκαθάρισε ότι είναι αυτό ακριβώς που δείχνει μπροστά στις κάμερες.

«Η Σάσα δε θα κωλώσει πουθενά. Αυτό είναι ελάττωμα για εκείνη γιατί την ομάδα την εξυπηρετεί μια χαρά. Για εκείνη νομίζω είναι ελάττωμα, αν και δεν ξέρω κατά πόσο τη νοιάζει. Εμένα θα με ένοιαζε πολύ», είπε.

Όσο για το τι θα γίνει του χρόνου στο πρωινό του MEGA, ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει, αλλά αφού πάει καλά με τη Φαίη και το Γιώργο, όπως είπε δεν βρίσκει το λόγο να μην συνεχίσουν εκείνοι στο τιμόνι της εκπομπής.

Πάντως για τα προσωπικά του δεν είπε απολύτως τίποτα και όπως τόνισε δεν πρόκειται να μιλήσει γι’ αυτά παρά μόνο αν είναι κάτι πολύ σοβαρό.