Η Αγγελική Νικολούλη μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας της από τον χώρο της τηλεόρασης έδωσε συνέντευξη με ροκ διάθεση και χαμόγελα.

Η παρουσιάστρια δηλώνει πως «υπάρχουν άντρες πολιτικοί που έχουν ενδιαφέρον. Δεν μπορείς να τους βάλεις όλους στο ίδιο τσουβάλι».

Όταν ο δημοσιογράφος την παρομοίασε με «το παλιό καλό κρασί που ωριμάζει» εκείνη χαμογελώντας είπε «ναι, βέβαια εξαρτάται σε τι θερμοκρασία το έχεις»..

Πολλοί είναι οι επαγγελματίες που χάνονται. Η δημοσιογράφος με ειλικρίνεια και χιούμορ υποστήριξε «εγώ δεν έχω χαθεί τώρα ; θα με βρω όμως και θα βρεθούμε».

Έχει προτάσεις αυτό το διάστημα η Αγγελική Νικολούλη; «αν είσαι επαγγελματίας και κάνεις κάποιες κουβέντες δεν τις λες. Αυτά δεν είναι ωραία να λέγονται».

Όσο για το αν η παρουσιάστρια μπήκε σε καλούπια όταν ξεκίνησε την τηλεόραση, η ίδια δηλώνει πως «είμαι αυτό που είμαι. Δεν άλλαξα αυτό που είμαι επειδή μπήκα στην τηλεόραση. Δεν μπήκα σε καλούπια. Κάθε χρόνο προστίθεται μια ωριμότητα και μια εμπειρία».

Η δημοσιογράφος είπε πως «εγώ δεν τα έχω καλά με το πρωί. Δεν ξυπνάω πρωί». Συνεπώς να υποθέσουμε πως δεν θα έκανε πρωινό..