Με αφορμή ένα βίντεο με τις Ελληνίδες νύφες, η Ναταλία Γερμανού θυμήθηκε τον δικό της γάμο με τον Πέτρο Ίμβριο!

Αρχικά, η παρουσιάστρια εξέφρασε με τι εκνευρίζεται στους γάμους λέγοντας πως «με εκνευρίζει στους γάμους να φεύγουν πεινασμένοι η νύφη και ο γαμπρός. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και κατάκοποι»!

Και συνέχισε απευθυνόμενη στον Θέμη Γεωργαντά «εμείς δεν ευχαριστηθήκαμε στον γάμο μου ; Ωραία δεν περάσαμε; Θυμήσου που πέταξα την ανθοδέσμη στο Ρέμο και την έπιασε σαν καυτή πατάτα, ενώ φώναζε όχι ρε παιδιά, όχι ρε παιδιά»..

Η Ναταλία περιέγραψε το σκηνικό της ανθοδέσμης λέγοντας «την πέταξα στοχευόμενα στον Αντώνη Ρέμο. Γύρισα μπροστά , τον κοίταξα και την πέταξα. Στον γάμο μου ήταν 12 άτομα καλεσμένα».

Τότε, ο Θέμης Γεωργαντάς της απαντά «το έκανες πολύ πριβέ. Παντρεύτηκες Δευτέρα και μας το είπε το Σάββατο το μεσημέρι. Μάλιστα μας είπες δεν θα το πείτε πουθενά , οπότε αναγκάστηκα να πω ψέματα στην εκπομπή που παρουσίαζα για να λείψω. Τους είπα ότι έχω κάτι πολύ σοβαρό να κάνω».

Και η Ναταλία συμπλήρωσε «δεν είπε κανείς τίποτα και πουθενά. Όταν έφυγα για τον μήνα του μέλιτος οι δημοσιογράφοι αναρωτιόντουσαν πότε έγινε».. Μάλιστα η παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε πως «έδωσα μια φωτογραφία με εμένα, τον Ίμβριο και τη Βίσση στον Πέτρο Κωστόπουλο γιατί μου είπε ή την δίνεις ή απολύεσαι».