���Η Ελεονώρα Ζουγανέλη στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της μίλησε για τις αλλαγές στο look της ,τη συμμετοχή της Ελευθερίας Ελευθερίου στη Eurovision και τις φήμες που την θέλουν να έχει σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η τραγουδίστρια άλλαξε τα μαλλιά της, τα έκοψε και τα έβαψε κόκκινα και δηλώνει πως «νιώθω ανανεωμένη με την νέα μου αλλαγή στα μαλλιά».

Όσο για τις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Κιμούλη απαντά πως «θα ήθελα να μη μιλήσω για αυτό .Μέχρι σήμερα δεν έχει εκτεθεί η προσωπική μου ζωή και θα ήθελα πολύ να συνεχίσει να συμβαίνει το ίδιο».

Η Ελεονώρα μίλησε και για τη συμμετοχή της χώρας μας στην Eurovision λέγοντας «εύχομαι καλή επιτυχία στην ελληνική αποστολή. Είναι μια εποχή δύσκολη και είναι λίγο αδικημένος ο θεσμός και τα άτομα που συμμετέχουν φέτος, αλλά είναι καλό να θυμίζουμε το ελληνικό μας στοιχείο».

Στο πλευρό της βρισκόταν όπως πάντα ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος δήλωσε πως «είναι πολύ καλό παιδί. Καμαρώνω που είναι κόρη μου και δεν είναι και ιδιοκτησία μου».

Στην απονομή βρέθηκε και η Σάννυ Μπαλτζή που έχει γράψει μια από τις επιτυχίες της Ελεονώρας Ζουγανέλη και είπε πως οι στίχοι αναφέρονταν σε έναν μεγάλο έρωτα. Τώρα δηλώνει πως «είμαι μόνη μου, απολαμβάνω τη μοναξιά μου , είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου και περνάω ωραία», ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Ελευθερία. Και είπε πως «εγώ δεν θα ξαναπήγαινα στη Eurovision γιατί τα πράγματα στη ζωή μου τα κάνω μια φορά».