Ριζικές φαίνεται ότι θα είναι οι αλλαγές στον ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τα σενάρια να θέλουν τον Γιώργο Παπαδάκη να μετακινείται στις 10:00, εκτοπίζοντας έτσι η Σίσσυ Χρηστίδου και τον Χρήστο Φερεντίνο, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr.

«Εάν το κανάλι κρίνει ότι στις 10 το πρωί μια ενημερωτική εκπομπή, όπως αυτή του Γ. Παπαδάκη μπορεί να πάει καλύτερα από ότι πήγαινε το ψυχαγωγικό, και για μένα μπορεί να πάει πολύ καλύτερα, είναι πολύ πιθανόν να το αποφασίσουν και να το υλοποιήσουν», είπε η τηλεκριτικός Χ. Λικιαρδοπούλου.

Σύμφωνα με τα σενάρια λοιπόν οι υπεύθυνοι του σταθμού σκέφτονται ο Γ. Παπαδάκης να μην είναι μόνος του, αλλά να έχει μια συμπαρουσιάστρια. Στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα της Ράνιας Θρασκιά που έχει δοκιμαστεί και στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία.

Αν συμβεί αυτό τότε η Ράνια Θρασκιά θα εκτοπίσει την πρώην κο��λητή της Σίσσυ Χρηστίδου με την οποία πλέον οι σχέσεις της δεν είναι καθόλου καλές και ούτε καν μιλιούνται.
Η δεύτερη επιλογή είναι η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία όμως δεν έχει εμπειρία σε ενημερωτική εκπομπή.

Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 σκέφτονται επίσης να εκμεταλλευτούν την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και την Λίτσα Πατέρα που κάνουν και τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης στο Πρωινό ΑΝΤ1.

Κατά πάσα πιθανότητα θα δώσουν από μισή ώρα στην κάθε μία και θα συνεχίσουν να έχουν τη δική τους ενότητα αμέσως μετά από το Πρωινό ΑΝΤ1.
Όλα αυτά βέβαια είναι σενάρια. Η τηλεοπτική σεζόν δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και αν τελικά αυτά θα βγουν αληθινά θα φανεί μέσα στο καλοκαίρι.