Τα πάνω κάτω έρχονται στον ΑΝΤ1 την νέα τηλεοπτική σεζόν, με το κανάλι να ετοιμάζεται να καταργήσει το «Πρωινό ΑΝΤ1» κατά το… ήμισυ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 07:00 στις 10:00 θα μεταφερθεί ο Γιώργος Παπαδάκης, έχοντ��ς δηλαδή απέναντί του τις δύο κυρίες σε ΝΕΤ και Σκάι που κάνουν τώρα ενημερωτικές εκπομπές την ίδια ώρα.

Η μόνη προσθήκη που φαίνεται να μελετούν στο Μαρούσι είναι μία παρουσιάστρια με γνώσεις στο lifestyle που θα αναλάβει τα πιο «ελαφρά» θέματα. Επικρατέστερα ονόματα να είναι αυτά της Ευγενίας Μανωλίδου και της Ράνιας Θρασκιά, με την δεύτερη να έχει ελαφρύ προβάδισμα λόγω και του ότι είναι δημοσιογράφος, ενώ στο παρελθόν ήταν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Σύμφωνα με την ίδια πρόταση, από τις 12:00 έως τις 13:00 θα βλέπουμε στις οθόνες μας Λίτσα Πατέρα και Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, ενώ δεν αποκλείεται οι δύο κυρίες να μεταφερθούν μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και οι εκπομπές τους να είναι μαγνητο��κοπημένες. Στη δεύτερη περίπτωση αναμένεται να υπάρξει μια παρουσιάστρια που θα συντονίζει τα δύο μέρη, με επικρατέστερη την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στα τέλη του μήνα, ενώ ο Σπύρος Χαριτάτος, που υπήρξε στο τιμόνι της πρωινής ζώνης στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε πως υπήρχε σενάριο να παρουσιάσει την εκπομπή με την Ευγενία Μανωλίδου! Ωστόσο, ο παρουσιαστής δεν θέλησε να απαντήσει αν το σενάριο έγινε και πρόταση…