Περίεργη διάθεση είχε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας. Σαν να ήθελε να περάσει τα μηνύματά του στους υπεύθυνους του MEGA ένα πράγμα. Και την καλύτερη αφορμή για να βγάλει τα εσώψυχά του, του την έδωσε η σύζυγός του και οι συνεργάτες του που στο ξεκίνημα της εκπομπής μεράκλωσαν και χόρευαν τσιφτετέλι.

«Ήθελα να’ ξερα εγώ τι ρόλο βαράω σ’ αυτήν την εκπομπή. Ας όψεται η κρίση που δεν μπορούμε να κάνουμε άλλη εκπομπή και μόνο πρωινό. Πού καταντήσαμε; Γαμώ την π*τ*ν* μου», είπε με παράπονο ο παρουσιαστής που δεν του είναι ευχάριστα τα τσιφτετέλια και όταν η Φαίη τον αγριοκοίταξε συνέχισε με τα καρφιά του:

«Συγχωρέστε μου που βρίζω. Τι να κάνω; Φυσιολογικό είναι. Βρίζω για την κατάντια μου».

Η Φαίη όμως δεν τον άφησε έτσι και του είπε με ύφος περιπαιχτικό:

«Ναι άσχημα σου πέφτει…» για να της απαντήσει το στεφάνι της:

«Δεν μου πέφτει άσχημα, μου πέφτει χαλαρά. Περνάμε και καλά. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που μας βλέπει. ��α μην είμαστε και αχάριστοι».

Η αβεβαιότητα όμως για του χρόνου φαίνεται ότι τον πιέζει τον Γ. Λιάγκα γιατί και στη συνέχεια της εκπομπής βρήκε μια ακόμα ευκαιρία να πετάξει τις σπόντες του προς Μπούτο μεριά.

Με αφορμή λοιπόν τον αυριανό διαγωνισμό μαγειρικής είπε:

«Η αγγελική ήθελε λούτσο και καλαμάρι. Όχι παλαμάρι, καλαμάρι λέει, αλλά το μυαλό της εκεί είναι».

Τον αγριοκοίταξε λοιπόν για μια ακόμα φορά η Φαίη και ο Λιάγκας πήρε φόρα:

«Ε, ρε Φαίη τι να πω τώρα; Τελειώνει και η εκπομπή. Να πούμε ότι έχουμε μέσα μας δύο χρόνια τώρα. Του χρόνου δεν ξέρουμε τι θα γίνει».

Κι εκεί που ο Ουγγαρέζος του λέει: «του χρόνου αν πάμε…», πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του γυρνάει ο Γ. Λιάγκας και του λέει όλο νόημα: «να πάτε»!!!!

Τι έγινε ρε παιδιά; Ξέρει κάτι ο Γ. Λιάγκας που δεν ξέρουμε εμείς;