Η Ευγενία Μανωλίδου χαρούμενη με την εκλογή του συζύγου της, Άδωνι Γεωργιάδη επέστρεψε στα γυρίσματα της εκπομπής «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Αυτή την Κυριακή θα δούμε τον πρώτο ημιτελικό του ριάλιτι. Η Ευγενία υποστηρίζει πως «μπαίνουμε στην ημιτελική πορεία των διαγωνιζομένων. Τώρα θα ξεχωρίσουν οι καλύτεροι»!

Η κριτής του ριάλιτι ευχαρίστησε στην κάμερα του STAR τον κόσμο που στήριξε τον σύζυγο της, ενώ υποστήριξε πως «εγώ δεν έκανα τίποτα. Ο Άδωνις έτρεξε πολύ μόνος του. Έκανα ότι μπορούσα, αλλά το περισσότερο το έκανε εκείνος».

Τι απαντάει στις φήμες που την θέλουν στη θέση της παρουσιάστριας του πρωινού ΑΝΤ1; «Όχι όχι όχι. Μου φαίνεται τόσο déjà vu και δεν έχω καμία πρόθεση. Υπάρχουν τόσα παιδιά που θέλουν να κάνουν αυτή τη δουλειά. Είναι μεγάλη δέσμευση και όλο αυτό έχει δουλειά και άγχος. Δεν αντέχω να το αναλάβω».

Εκτός από τα παραπάνω η Ευγενία δεν θέλει να παρουσιάσει το πρωινό καθώς υποστηρίζει πως «έχω ξεκινήσει να γράφω ένα έργο. Στόχος μου είναι να το παρουσιάσω. Θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ με το έργο μου του χρόνου και όχι με το πρόγραμμα».

Όσο για τις κριτικές ισχυρίζεται πως «πλέον δεν αφήνω τίποτα να με επηρεάσει».