Απλήρωτοι παραμένουν οι συντελεστές της σειράς «Οι Βασιλιάδες» και μία εκ των πρωταγωνιστών, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

«Βρισκόμαστε ακριβώς στο ίδιο σημείο, στη στάση πληρωμών. Προσωπικά, προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου, μια και έχω συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν με το στούντιο ΑΤΑ, το οποίο υπήρξε από τα πλέον αξιόπιστα στις καλές εποχές», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε: «το ίδιο υποφέρουν και αυτοί, γιατί δεν πρόκειται για ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται για το αν σου οφείλουν ή όχι. Αντιθέτως είναι ευαίσθητοι και αξιοπρεπείς».

Μιλώντας για τον ρόλο της στη σειρά, την Τιτίκα, η Αλεξάνδρα δεν έκρυψε ότι στο μέλλον θα αλλάξει, με την συμπεριφορά της να οφείλεται στο ότι είναι μια απατημένη γυναίκα.

«Η ερωτική ανεπάρκεια δεν βοηθάει και πολύ στην ισορροπία του ανθρώπου. Επιπλέον όταν δεν είσαι καλά με την ψυχή σου , συχνά καταφεύγεις ν' ασχολείσαι με το έξω σου, μήπως καταφέρεις να καλυτερέψεις ότι βρίσκεται εντός σου... Εγώ και η Τιτίκα είμαστε δυο ξένες. Είναι πολύ μακριά από μένα. Απολαμβάνω ωστόσο να την υποδύομαι, γιατί χαίρομαι την πρόκληση ενός εντελώς διαφορετικού χαρακτήρα», κατέληξε η ηθοποιός.