Για τα χρήματα που παίρνει, το πρωινό του Mega και…τους απέναντι μίλησε σε συνέντευξη του ο Δ. Ουγγαρέζος.

«Δεν ανήκω στην γενιά των παρουσιαστών που παίρνουν πολλά λεφτά, χωρίς να είμαι αχάριστος, γιατί παίρνω αρκετά καλά λεφτά», υποστηρίζει, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι «δεν έχω βγάλει λεφτά, όχι γιατί είμαι σπάταλος, αλλά βγάζω τόσα ώστε να περνάω καλά».

Ο Δ. Ουγγαρέζος, που από κάποιους έχει χαρακτηριστεί «παιδί - φαινόμενο», παραδέχεται ότι θα έκανε τα πάντα για την καριέρα του και ότι… έχει φτάσει στα άκρα.

«Έχω φτάσει πολλές φορές οριακά στο να πέσω κάτω. Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, τη σωματική κόπωση, δεν έχω κανένα θέμα, αντέχω. Έχω συνεχίσει γύρισμα με βγαλμένο ώμο. Το μόνο που δεν διαπραγματεύομαι είναι η ηθική και η αξιοπρέπεια που ορίζει συγκεκριμένα όρια σε αυτό που κάνω. Οπότε, δεν θα ξεπερνούσα τα όρια», τονίζει.

Σε ότι αφορά τις εκπομπές που παρακολουθεί αποκαλ��πτει ότι βλέπει «Φώτη και Μαρία», γιατί γελάει πολύ με τα βιντεάκια, ενώ του αρέσει και η Πόπη Τσαπανίδου, την οποία έχει παρακολουθήσει όσες φορές δεν έχουν εκπομπή. Επίσης, λέει ότι έχει δει την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και οι παρουσιαστές του φαίνονται πολύ συμπαθείς.

Τέλος, μιλάει για την καλή του σχέση με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και τονίζει ότι «προσπαθώ να μην απογοητεύσω ούτε την Φαίη ούτε τον Γιώργο –για διαφορετικούς λόγους τον καθένα- και να μην μπερδέψω ποτέ τη φιλία μας με την επαγγελματική μας σχέση», ενώ αυτό που θα ήθελε θα ήταν να γίνει κάποια στιγμή προτεραιότητα του η οικογένεια και τα παιδιά.