Ημέρα εκλογών σήμερα, και τα π��ογράμματα των καναλιών προσαρμόστηκαν στο μεγάλο και κρίσιμο ιστορικό γεγονός για τη χώρα.

Στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Παπαδάκης βγήκε σήμερα εκτάκτως στο «Πρωινό ΑΝΤ», με τίτλο «Καλημέρα Εκλογές», και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό αλλά και τη συγκίνηση του για τη «γιορτή της Δημοκρατίας» όπως τη χαρακτήρισε:

«Είπα να ντυθώ υποψήφιος με σακάκι και γραβάτα» αστειεύτηκε στην αρχή, ενώ εξήγησε και το λόγο που το βράδυ δεν θα τον δούμε να σχολιάζει σε κάποια πολιτική εκπομπή:

«Ήταν καθαρά δική μου απόφαση να μην εμπλακώ το βράδυ με αποτελέσματα. Δεν αντέχω όλη αυτή τη διαδικασία της υποκρισίας, που οι πολιτικοί έρχονται να μιλήσουν για τ΄αποτελέσματα των εκλογών, και άλλα λένε όλες τις άλλες προηγούμενες ημ��ρες και το βράδυ κάθονται σαν τις Μαρίες Παρθένες».

Η Ναταλία Γερμανού από την άλλη, βγήκε στις 10:00 κανονικά, αλλά με αλλαγμένη εκπομπή, πιο ενημερωτικο-ψυχαγωγική, προσαρμοσμένη στη μέρα:

«Το Μες την Καλή Χαρά είναι εδώ ελαφρώς αλλαγμένο. Μαρία Νικόλτσιου και Γιώργος Σμυρνής. Θα είναι ενημερωτικό-ψυχαγωγικό!» δήλωσε στους τηλεθεατές της.

Κάντε κλικ και δείτε την έναρξη του «Πρωινό ΑΝΤ1» και του «Μες την Καλή Χαρά»…