Καλεσμένη στη Μεσημεριανή Μελέτη ήταν σήμερα η Χριστίνα Πολίτη η οποία μίλησε για την οικογένειά της και είπε τα πάντα για το Πρωινό ΑΝΤ1.

«Ήμουν πάντα νέα στον τρόπο σκέψης. Αν και η σκέψη μου πάντα ήταν πιο ώριμη για την ηλικία μου. Έχω μείνει μεταξύ 28 – 30 στο μυαλό. Δεν μου προκαλεί καμιά ανασφάλεια που ο άνδρας μου είναι νεότερος και ωραίος», είπε η γνωστή κοσμικογράφος, προσθέτοντας ότι οι νεότεροι άνδρες πάντα ζηλεύουν τις μεγαλύτερες γυναίκες γιατί είναι πιο ανεξάρτητες.

Η Χριστίνα Πολίτη μίλησε όμως και για το Πρωινό ΑΝΤ1 και για την συνέντευξη που είχε δώσει στην Espresso και είχε δηλώσει ότι ίσως στην αρχή να μην την είχαν αξιοποιήσει σωστά.

«Τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Στην πρόβα είχα ένα ρόλο και στην πρώτη εκπομπή μίλησα δύο δευτερόλεπτα. Δεν μπορώ να πω ότι αυτό δεν έγινε. Δεν μπορώ να σου πω ότι ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη που μίλησα δύο δευτερόλεπτα την πρώτη μέρα. Έμεινα ψύχραιμη γιατί έβλεπα ότι προσπαθούσαν να στήσουν το πρωινό. Εφόσον είδα πού πήγαινε το πράγμα ήθελα να προστατεύσω τον εαυτό μου, να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου και είπαμε να πηγαίνω δυο φορές της εβδομάδα», είπε η Χριστίνα Πολίτη, η οποία παραδέχθηκε ότι στο Πρωινό του ΑΝΤ1 αισθάνεται πιο ελεύθερη, από ότι αισθανόταν στην Ελένη Μενεγάκη πέρσι.

Η δημοσιογράφος είπε επίσης ότι πίσω από τις κάμερες το κλίμα είναι πολύ θερμό και ότι κάνει πολύ καλή παρέα με όλους.

Όσο για τον Γ. Λιάγκα και την παρέα του Πρωινού mou επέμεινε ότι είναι μια παρέα που τη ζηλεύει.

«Οι άνθρωποι είναι από πέρσι πρώτοι. Δεν τους έβλεπα; Και πέρσι ήμουν στην ίδια θέση. Ήμουν στην Ελένη που ήταν πρωί και μας παίρνανε φαλάγγι. Τι θα λέμε ξαφνικά;», αναρωτήθηκε η Χριστίνα Πολίτη που ξεκαθάρισε ότι της αρέσει να λέει την αλήθεια.

Όμως και για το Πρωινό του ΑΝΤ1 είχε να πει τα καλύτερα.

«Και το Πρωινό ΑΝΤ1 δεν πάει τόσο χάλια. Είναι δύσκολη ζώνη. Δεν μπορώ να πω ότι ο Γ. Λιάγκας δεν είναι μοναδικός γιατί λέει ένα θέμα και σου πετάει μια ατάκα και είναι αυτό που λες εσύ από το σπίτι σου. Δεν είναι τυχαίο που κάνει 40αρια. Ο Χρήστος Φερεντίνος όμως έχει άλλη προσωπικότητα. Ο Χρήστος είναι εξαιρετικός παρουσιαστής και ήταν και ένας λόγος που πήγα στην εκπομπή», είπε.

Η Χριστίνα Πολίτη τέλος αναφέρθηκε και στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, χωρίς όμως να θέλει να αναφερθεί στις φήμες για τεταμένο κλίμα ανάμεσα σε εκείνη και τους παρουσιαστές.

Αποκάλυψε όμως ότι η γνωστή τηλεμαγείρισσα θα πάει σε ένα μήνα στη Νέα Υόρκη για να παρουσιάσει δική της εκπομπή και ότι έχει γράψει όλες τις μαγειρικές μέχρι το τέλος του Πρωινού ΑΝΤ1.