Ερωτικά...σοκολατάκια πραλίνας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η συνταγή του pastry chef Γιώργου Πότση

Σοκολάκια πραλίνας προτείνει ο Γιώργος Πότσης ως επιδόρπιο για τους ερωτευμένους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο pastry chef μας δείχνει βήμα-βήμα πώς να τα φτιάξουμε στον αγαπημένο μας. 

Υλικά

 200γρ πραλίνα φουντουκιού, 400γρ σοκολάτα υγείας λιωμένη,  1 φόρμα σιλικόνης καρδιά

Εκτέλεση της Συνταγής 

Ανακατεύουμε  τη  λιωμένη σοκολάτα μαζί με την πραλίνα. Μόλις ομογενοποιηθεί το μίγμα, το βάζουμε στη φόρμα σιλικόνης και τη  βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ξεφορμάρονται τα σοκολατάκια μας. Διατηρούνται στο ψυγείο.

Από τον pastry chef, Γιώργο Πότση

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top