Έλντα Πανοπούλου: «Το "Ρετιρέ" με ακολουθεί μέχρι σήμερα!»

Μίλησε για τα τηλεοπτικά δεδομένα που έχουν αλλάξει

Ακόμα και σήμερα, σχεδόν 30 χρόνια μετά, έχει μείνει στη μνήμη του κοινού ως η «Χαρούλα Πεπονάκη» από το «Ρετιρέ» του Γιάννη Δαλιανίδη.

Μεταξύ μας 20 χρόνια μετά! Σα να μην πέρασε μια μέρα για Βόσσου-Πανοπούλου

Η Έλντα Πανοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα κι απάντησε γιατί πλέον δεν κάνει τηλεόραση: «Να κάνω τηλεόραση! Κάνε μου μια ωραία πρόταση κι εγώ θα δεχτώ» είπε αστειευόμενη στον δημοσιογράφο. «Τα δεδομένα άλλαξαν Γιώργο, δεν είναι όπως ακριβώς εμείς τα ξέραμε. Πρέπει να υπάρχει χώρος για νέα πρόσωπα. Μάλιστα κάποτε είχα πει ότι υπάρχουν εξαιρετικές εκπομπές, υπάρχουν και σκουπίδια και με είχες μαλώσει από αέρος. Είχες κάνει μια κριτική… ο λόγος είναι ότι την τελευταία φορά που δέχτηκα μια πρόταση για την παρουσίαση ενός τηλεοπτικού προϊόντος αφορούσε τον σχολιασμό προσώπων κάτι που δεν μπορώ να το κάνω» εξήγησε γιατί δεν είναι στη μικρή οθόνη.

Η «Χαρούλα» στο «Ρετιρέ» είχε μονίμως τα... νεύρα της!

Στη συνέχεια έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη: «Το Ρετιρέ με ακολουθεί μέχρι σήμερα. Τώρα που ξεκίνησε δυναμικά η ελληνική μυθοπλασία φαντάζομαι ότι όλοι θα ξανακάνουμε μια σειρά εφόσον μας αρέσει ο ρόλος», είπε.

«Η κουμπάρα μου Ρένα Βλαχοπούλου ξέχασε τα στέφανα!»

Ο Γιώργος Λιάγκας της σχολίασε πως κατά την απόψή του θα έπρεπε να είναι κάθε χρόνο στην τηλεόραση. «Δεν είναι εύκολο άμα συγκρούεσαι κιόλας. Δεν είμαι συγκρουσιακός άνθρωπος αλλά υπάρχουν κάποιες ηθικές καταβολές που δεν μπορώ να τις ξεπεράσω. Ο άνθρωπος πρέπει να διατηρεί και να προφυλάσσει και την αξιοπρέπειά του και τα πιστεύω του. Άλλο να πουλάω τον εαυτό μου και άλλο να διαπραγματεύομαι το προϊόν μου, άλλο να το ξεπουλάω», τόνισε η δημοφιλής ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top