Κατερίνα Γερονικολού: «η “Τρελή Οικογένεια” αξίζει να αγαπηθεί»!

Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο της και τα παρασκήνια της σειράς του Star

Κατερίνα Γερονικολού: «η “Τρελή Οικογένεια” αξίζει να αγαπηθεί»!

Λεπτομέρειες για τον ρόλο της, αλλά και όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια της κωμικής σειράς του Star «Τρελή Οικογένεια» -που μεταδίδεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, στις 21:00- αποκαλύπτει η Κατερίνα Γερονικολού!

«Ευτυχώς, η τρέλα δεν πάει μόνο στα βουνά! Μιλάμε για μια καλώς εννοούμενη τρέλα, πιο ευχάριστή, που δείχνει μια αισιόδοξη διάθεση για ζωή, γιατί πάντα υπάρχει ένα ποτήρι μισογεμάτο – κι εμείς το βλέπουμε έτσι», λέει, στην εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία», η ηθοποιός και συνεχίζει: «στόχος της σειράς είναι ο τηλεθεατής να χαλαρώσει, να ψυχαγωγηθεί, να ηρεμήσει και, για 30 λεπτά, να ξεχάσει οτιδήποτε τον απασχολεί και τον βαραίνει. Νομίζω ότι στις δυσκολίες που περνάμε είναι ίσως ο πιο ιερός και αναγκαίος σκοπός. Πρόκειται για μια παραγωγή που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, η οποία έχει την ιδιαιτερότητα να μην ακολουθεί μια ενιαία δράση αλλά να αποτελείται από αυτοτελείς ιστορίες».

Μιλώντας για τον ρόλο της, την 27χρονη Ρωξάνη, παντρεμένη με τον Ρίκο και μητέρα διδύμων, η Κατερίνα αναφέρει: «η ηρωίδα μου είναι μια 27χρονη μικρομάνα η οποία βλέπει τη ζωή της να αλλάζει ριζικά. Το ιδιαίτερο στην περίπτωσή της είναι ότι έχει γνωρίσει μόνον έναν άντρα στη ζωή της, τον σύζυγό της. Έχει παντρευτεί τον σχολικό ερωτά της, Είναι αρκετά συντηρητική, οργανωτική, με εμμονές και ψυχαναγκαστική. Έχει μια τάση να επιβάλλεται. Ο Ρίκος είναι αρκετά πιο μαλακός, αλλά απίστευτα αστείος. Ταιριάζουν γιατί αλληλοσυμπληρώνονται. Είναι ένα ζευγάρι με πολλές εντάσεις, αλλά υπάρχει ουσιαστική και βαθιά αγάπη μεταξύ τους που θα τους ενώνει για μια ζωή. Είναι αυτό που λέμε “μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν”. Πιστεύω ότι στη σειρά όλοι οι χαρακτήρες έχουν κρυφές πτυχές να αποκαλύψουν, δεν είναι επιφανειακοί. Στη Γαλλία η σειρά έχει φτάσει στην έκτη σεζόν κι αυτό δεν είναι τυχαίο».

Παράλληλα, η ηθοποιός παραδέχεται ότι η παρουσία των μωρών στο πλατό την ηρεμεί και την χαλαρώνει, ενώ η ίδια, αν και δεν έχει γίνει μανούλα, έχει επαφή με παιδιά, καθώς το τελευταίο διάστημα έγινε νονά και η κουμπάρα της έχει ακόμα ένα παιδάκι.

«Με καλλιτεχνικά μεγέθη, για μένα είναι μια σειρά που αξίζει να αγαπηθεί Το εγχείρημα του Star είναι πολύ καλό και ελπιδοφόρο για την εγχώρια παραγωγή. Εμεί�� δεν έχουμε να κάνουμε με τις τηλεθεάσεις, αλλά ελπίζουμε σε αυτές», επισημαίνει η Κατερίνα και τονίζει πως, παρά το ότι γνωρίζονται μόλις δύο μήνες, με το υπόλοιπο καστ κάνουν πολλή παρέα και έχουν φιλικές επαφές, καθώς περνούν περίπου δέκα ώρες στα γυρίσματα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top