Σου έχει τύχει να πετάς και να ακούς μια γυναικεία φωνή να τραγουδά καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης; Η… Σμαράγδα Καρύδη θα ήταν, η οποία φοβάται τα αεροπλάνα και ξεπερνά τον φόβο της με αυτό τον τρόπο! Σαν να μην έφτανε αυτό, η ηθοποιός τρέμει και… τον ήλιο!

Με γυαλιά ηλίου και τα χέρια στο κούτελο για σκιά βγήκε σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η πρωταγωνίστρια, η οποία… ομολόγησε, όταν η παρουσιάστρια της είπε να κατεβάσει τα χέρια γιατί βγαίνει μαύρη.

«Έχω μεγάλο θέμα με τον ήλιο και γενικά τον αποφεύγω. Δεν μ’ αρέσει να κάθομαι στον ήλιο και θέλω να πάω να κρυφτώ στη σκιά», είπε η Σμαράγδα, ενώ η Ελένη την παρότρυνε εξομολογηθεί όλα όσα φοβάται.

Δίστασε η ηθοποιός, αλλά την «έδωσε» στεγνά η Βίκυ Σταυροπούλου: «εγώ έζησα μια φοβία της και κατουρήθηκα στα γέλια. Φοβάται το αεροπλάνο και η αντίδρασή της είναι να τραγουδάει. Μην φανταστείς κανένα καλό τραγούδι, του πεσιμιστικού τελείως».

Με ποιά άσματα πετάει η Σμαράγδα;
Με το «ο Κυρ Αντώνης πάει καιρός που ζούσε στην αυλή…», του Μάνου Χατζηδάκι και το «μαραμένα τα γιούλια κι οι βιόλες, μαραμένες κι οι ελπίδες μου όλες…», του Αττίκ.
Τσακίρ το κέφι στην πτήση δηλαδή...